Business & Café

5 Tulajdonság, Amellyel Minden Fiatal Milliomos Rendelkezik

19 jún 2015

Tudtad, hogy egy kutatás szerint a milliomosok 86%-a önerőből lett sikeres? És azt tudod, hogy milyen tulajdonságok segítették őket az úton?

tumblr_ngd06tvsme1sn35i0o1_540.jpg

1. Gyors cselekvés

Megjött egy tuti infó, adódik egy életszituáció? A legtöbben hajlamosak elmenni mellette, vagy addig halogatni, amíg tutira elmúlik az az energia, ami összesűríti, majd arra hivatkozni, hogy "ugyan, ez már sajnos elment, így már nem tudok mit csinálni". Jó kifogás sose rossz, ugye? Másra mutogatni, meg úgyis könnyebb.

2. Erős csapat

tumblr_np6valpzhy1uukb1qo1_500.jpg

Mindenkinek vannak ismerősei, és ez így is van rendjén, de vajon attól, mert jókat beszélgettek a barátoddal a párkapcsolatodról, még ért a szükséges szakterülethez? A bizalom fontos tényező, de a hozzáértés legalább annyira.

3. Önálló gondolatok

A legnagyobb gondolkodók nem álltak sorba véleményükkel, nem közhelyekkel dobálóztak, és mondataikat a mai napig idézik, vagy éppen megfilmesítik. Miért lehet ez? Mert felvállalták önmagukat, nem törődtek azzal, más mit gondol róluk, sziklaszilárdan tudtak reggelente a tükörbe nézni, és elfogadni magukat.

4. Hosszútávú célok

screen-shot-2015-02-06-at-11_14_01-am-660x660.png

Relatív, mi minősül hosszú távú célnak. Sokat emlegetik ezt a kérdést, de szerintem az életben egy dolog biztos: a változás. Lehet 5-10-15-20 évre előre tervezni, de kíváncsi vagyok, ezekből mennyi fog úgy bejönni, ahogy az el lett képzelve. Én az éves mérföldkövekben, illetve életvitelszerű kérdésekben hiszek, ezek ugyanis még jól értelmezhetően monitoringozhatóak.

5. Egy lépéssel a rivális előtt

Ahhoz, hogy valamiben első legyél, le kell győznöd a legjobbat. Mennyivel kell jobbnak lenned? Egy lépéssel biztosan.

moremoremore.png

facebook_icon02.pngBusiness & Café - a Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

 

Képforrások: iconology, edmbreeze, giftoscopia.com

süti beállítások módosítása