Business & Café

A gyilkos részletek, 3 fontos kiegészítő, ami alapján azonnal megítélnek

28 okt 2015

Az első benyomás fontosságáról már számtalan írás látott napvilágot. És bár a téma jelentőségével mindenki tisztában van, mégis csak kevesen ismerik fel, hogy mennyire meghatározó lehet a hétköznapi használati tárgyaik minősége az újonnan megismert emberekkel való kapcsolataikban. 3 hasznos kiegészítőt mutatunk, amiknek gondos beszerzése nagy hatással lehet későbbi eredményeinkre.

sh_1.png

- Mi ez az egész, a kiegészítők, mint státusszimbólumok?

- Igen!

Egy korábbi írásunkban is foglalkoztunk már a következő tudományos gondolattal:

Evolúciós perspektívából a fizikai vonzerő fontos és meghatározó tényező: ez gyakran ösztönző erő a reproduktív kapcsolatok fejlődése szempontjából. Az első interakciót motiváló vonzerő nélkül több potenciálisan jelentős kapcsolatot egyszerűen el lehetne felejteni. Ez a perspektíva feltételezi, hogy az emberek (és sok más faj) alkalmazkodnak a fizikai vonzerő jelzéseihez, mint a termékenység és a reprodukciós lehetőség jelzéseihez.

(Manusov-Patterson, 2006)

Egyszerűbben szólva tehát, a jó minőségű cuccokkal növeljük a fizikai vonzerőnket mások szemében, még akkor is ha tudattalanul tesszük mindezt, hiszen az evolúciós ösztöneink azt diktálják nekünk, hogy a menő cuccok gazdái vonzó, kellemes emberek. Ennek mind szakmailag, mind magánéletileg megvannak a jól meghatározható előnyei, de talán a témánk jellegét tekintve maradjunk a szakmai sikereknél. 

Mi tehát az a három egyszerű kiegészítő, amit mindennap használunk és pont ebből fakadóan a minőségi termékekkel jó benyomást kelthetünk másokban? Lássuk!

1. Notebook táska

canzo_modell_01.jpg

Egy táskára feltétlenül szükséged lesz, és mivel a legtöbben állandóan magunkkal cipeljük a számítógépünket is, így egy szép notebook táskával te lehetsz a nyerő.

2. Mobiltartó

googleplus_cp_1.jpg

A XXI. század embere egyfolytában a mobilján lóg. A mobiltelefon tok egyszerre kelti a gondosság és az ízlésesség benyomását. Egyrészt funkcionális szerepe is van, hiszen védi a mindenki számára oly becses készüléket, másrészt nem menőbb egy ilyen kézzel készített bőrtokkal villogni, mint pusztán ráragasztani egy átlátszó műanyagfóliát a kijelzőre?

3. Egy klassz tárca

02_1.jpg

Ha beindul az üzlet és jönnek a csilingelő/zizegő dollárok, szükséged lesz majd egy pénztárcára is, hogy legyen miben eltenni a sikered materiális jegyeit. Emellett, névjegykártyát is pénztárcából vagy kártyatartóból kivenni és átnyújtani igazán elegáns. Jó választás lehet, egy pénztárcával kombinált telefontartó is. 

Kedves Olvasónk,

Meggyőztünk, rohannál stílusos és jó minőségű kiegészítőket venni, de nem tudod hol kezdj hozzá? Büszke és elégedett bouletta táskatulajdonosként, őszintén ajánljuk a valódi bőrből, kézzel készült kiegészítőket.

cowork02.png

moremoremore.png

 

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

(Képek: bouletta.hu)

süti beállítások módosítása