Business & Café

5 inspiráló alkalmazás, amelyekre azonnal szükséged lehet!

03 jan 2016

Ahelyett, hogy mumusként gondolj a telefonodra, tedd inkább egy tökéletes és hasznos munkaeszközzé! Következzen 5 szuperjó, inspiráló alkalmazás, amelyek nélkülözhetetlenek egy sikerorientált ember mobiljáról!

building-mobile-apps-websites-steps-mediacom-mena.jpg

1. Wunderlist

Nem ez az első alkalmazás, amivel könnyeden kézben tarthatod a teendőidet. Talán pont az előzőek hibáiból tanulva, a hiányosságokat leszűrve készült egy program, amin keresztül az egész vállalkozás teendőit könnyen összefoghatod.

A titok, hogy egy fiókból külön teendőlistákat létrehozva, naptári segéddel tudod beütemezni az egyes feladatokat, amiket megoszthatsz a megfelelő munkatársaddal/ alkalmazottal. Elvégeztétek a teendőket? Pipa és a hierarchia szerint kapod az értesítést: tehát tudni fogod azt is, ha az általad kiosztott feladat elvégzésre került.

2. Ted

download_13.png

Nem, nem a vígjáték. Ha nem hallottál eddig a Ted-ről, akkor bizony kisebb hátrány érhet szemben azokkal, akik már hónapok óta ismerik.

A Ted egy nonprofit szervezet, mely célja, hogy a nyitott szellemű emberek a világot jobbá tegyek: az információik és ötleteik világgá kürtölésével. Átlagosan a videók nem tartanak tovább 18 percnél, így akar az ebédszünet alatt is tudsz inspirálódni!

A videók nincsenek szinkronizálva, viszont többségük magyar felirattal is elérhető. Hallgassd meg és nézd meg a több száz eddig felgyülemlett prezentáció bármelyiket, a világ bármely pontjáról, bármilyen témakörben!

3. The talks

Ha épp nem tudsz videót nézni, csak olvasni, akkor szánj 5 percet egy interjúra a The talks -on!

Ismert és kedvelt színészek, művészek vallanak őszintén a saját motivációjukról, a célokról és persze a mindenkit érő küzdelmekről. Mert a fekete-fehér hasábokon átjön: nem minden olyan rózsaszín, mint amilyennek látszik. És pont ez inspirál!

Tudni, hogy még az oly nagyon irigyelt közszereplők élete is kisebb hibákkal teli, megnyugtathat. Egy két nehezebb pillanat miatt nem kell feladni!

4. iBooks

ibooks111.jpg

Tölts le könyvet vagy PDF formátumot a saját mobilos könyvtáradba! Könnyen kezelhető és igazán felhasználóbarát: megjegyzi még azt is, hol hagytad abba az olvasást és a következő alkalommal ugyanott nyitja ki a könyvet!

Felejtsd el a nehéz könyveket, töltsd le őket és mindig kéznél lesznek!

5. Lumosity

Kikapcsolnál pár percre? Ez az alkalmazás egy készségfejlesztő játék, amelyben minden nap 3 feladatot kapsz, aszerint hogy mik a saját, fejlesztendő területeid. Koncentráció, memória, figyelem, multi-tasking: épp azok a vezetői képességek, amiknek mindig hasznát veszed!

Miért ne tennéd játszva, örömmel?

moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

szerezla_dorottya_200.pngSzerezla Dorottya
A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán szereztem az alapfokú diplomám, jelenleg mesterszakos marketing hallgatója vagyok a győri Széchenyi István Egyetemnek. Tanulmányaimat félévig Svájcban, ösztöndíjas tanulóként folytattam. Ekkor inspirálóan hatott rám az ottani tanítás, hiszen a vállalkozói vénát már fiatalkortól kezdve gyakorlatiasan támogatják.

süti beállítások módosítása