Business & Café

5 tipp, hogy a vállalkozásod online is vonzó legyen!

04 feb 2016

Van egy kiváló szolgáltatásod, céged, de nem tudod, hogy juss el a célközönségedhez? Tudod, hogy amit képviselsz, az sok mindenkinek megoldást jelentene, de mégsem tudod fellelni a potenciális ügyfeleket? 5 tipp, ami segíthet!

tumblr_o16k9xh9ne1uacagvo1_r1_500.jpg

1. Légy naprakész az online marketing világában!

Az interneten való jelenlét nélkül ma már szinte elképzelhetetlen az élvonalban lenni.  Az internetes felületednek modernnek kell lennie, könnyen kezelhetőnek még az olyan látogató számára is, aki először jár ott. Gondolj bele, hogy a konkurencia mennyire aktív és naprakész. Te mennyire vagy az?

2. Mindig ossz meg aktuális híreket!

A világon minden percben történik valami. Válogasd ki azokat az aktualitásokat, híreket, amik a te üzletedre is hatással lehetnek. Az ügyfeleidet érdekelni fogja minden olyan hír, ami érintheti őket és könnyebb egy megbízható portálról olvasni, mint órákat böngészéssel tölteni.

tumblr_ntztgrxxey1twd6w0o1_1280.jpg

3. Mérd az eredményeidet!

Legyen egy honlapod, közösségi oldalad, blogod vagy hírleveled a szakterületedről. Fontos, hogy a Google ingyenes szolgáltatásaiban rejlő lehetőségeket használd ki. Segítségükkel weboldalad látogatóiról részletes statisztikát kaphatsz, így reklámkampányaidat is pontosabban célozhatod meg.

4. Adj értéket már első alkalommal!

Akár ingyenes tanácsot, letölthető tippeket, videót, bármit, ami érdekes lehet az ügyfeleid számára. Vagy küldj nekik kedvezményre jogosító kupont. A lényeg, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön a szolgáltatásodhoz és a tudatában legyen a vásárlónak, hogy a céged segítségére van.

5. Képezd magad, mert ez egy változó terület!

Járj el a szakmádat érintő képzésekre, fejleszd magad, hogy igazán profi maradhass! Légy tagja a közösségi oldalon csoportoknak, akik hasonló területen vállalkoznak, így ötleteket is adhattok egymásnak.

moremoremore.png

gyakornok_button.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

yvette.pngKalydy Yvette
Pénzügyi tanácsadó, kereskedelmi asszisztens. Szabadidejében szívesen ír, olvas, és sportol – fut, golfozik. Célja, hogy inspiráljon, ösztönözzön másokat. Az Óbudai Egyetem kereskedelem és marketing szakos hallgatója.

süti beállítások módosítása