Business & Café

A kapcsolatépítés jövője, az üzletkötés új világa: szervezett networking

13 máj 2016

A sikeres emberekkel kapcsolatban számtalanszor elhangzik, azért jutottak ilyen gyorsan előre az életben, mert jó kapcsolataik vannak. Ez valóban így lehet, de a kapcsolatépítés tanulható. Na de mi az az út, ami elvezet a jó üzleti kapcsolatokig?

networking.jpg

1. A "pezsgés" művészete

Legyél a megfelelő helyen a megfelelő pillanatban!

Lehúz a környezeted? Senki nem akar üzletelni? Egyszerű a megoldás: legyél ott, ahol a szemlélet neked kedvez! Számos olyan rendezvény van, ahol egy csomó sikeres ember csak a te termékedre, szolgáltatásodra vár. A modern networking megkímél téged a "porszívóügynök" érzéstől, itt mindössze hasonló érdeklődésű emberekkel fogsz beszélgetni, kellemes környezetben. Kötetlen beszélgetés, elegáns környezet, az eredmény pedig csak rajtad múlik! 

unnamed_2.jpg

2. Vedd fel a tempót!

Ha valamiben te vagy a legjobb, senki nem tud megóvni attól, hogy degeszre ne keresd magad!

- tartja a régi mondás, de ha nem kommunikálod a minőséged, az eredmény nem lesz az igazi. Erre jó egy szervezett kapcsolatépítő esemény - potenciális ügyfelekkel hoznak össze, akiknek szemtől szemben tudod elmondani mennyire király vagy! Mégsem jött be, nem érdeklitek egymást? Semmi gáz, a legmenőbb szervezett kapcsolatépítő rendezvényeken 2 perc beszélgetés jut mindenkire, ha esély van az együttműködésre folytatjátok, ha nem legalább nem kínos.

unnamed_1.jpg

3. Ne a pénzt üldözd, tegyél szívességet!

Ne feledd, a Szívességek Bankja fizeti a legnagyobb kamatot.

Éppen ezért újonnan szerzett kapcsolataidból ne azonnal a sűrű fillért akard kiszedni, lehet hogy hosszabb távon jobban profitálsz egy számodra egyszerű probléma megoldásából. Jó embernek lenni mindig jó üzlet, ha lehetőséged nyílik rá, te se mulaszd el!

unnamed_3.jpg

+1. Hol próbáld ki magad?

Meghoztuk a kedved? Megvan a millió dolláros ötleted, csak azonos gondolkodású partnerekre van szükséged? Bátran merjük ajánlani a Rapid Business rendezvényeit! A szimpatikus házigazda páros Végvári-Nagy Kyra és Végvári Tibor igazi profi és családias légkört varázsol az Intercontinental Budapest nagytermében. Egy beszélgetés, ami milliókat érhet. Arról nem is beszélve, hogy ha élesben próbálod ki a sales vonalat a termékeddel, vállalkozásoddal kapcsolatban, már a visszajelzésekből rengeteget fejlődsz majd! Üzletkötésre fel!

moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

 

süti beállítások módosítása