Business & Café

A legnagyobb Fordos kitüntetés került Kecskemétre!

01 júl 2016

A Ford Hoványt nemrég a Ford márkánál elérhető legmagasabb kitüntetéssel, az Elnöki Díjjal jutalmazták. Hovány Márton tulajdonossal és alapítóval beszélgettünk a legújabb sikerről.

dsc_0473.jpg

1. Gratulálunk a kitüntetéshez! Mesélne a körülményekről?

Igen, most volt az eredményhirdetés és a díjátadó is a múlt hét végén. Azért volt ezen a napon, mert a Ford 50 év után újra indította a legendás GT autóit a 24 órás Le Mans-i versenyen, amik annak idején zsinórban verték a Ferrarikat és Porschékat. Most 50 év kihagyás után, teljesen kezdőként egészen káprázatos eredményt értek el újra. A GT kategóriában az első és a harmadik helyen is ők végeztek.

Visszatérve a díjhoz, a Ford Elnöki Díját már sokadik alkalommal nyerjük a cég 22 éves pályafutása során, de mindig nagy öröm egy ilyen díjátadó, jól esik ha elismerik a teljesítményünket.

2. Mit jelent egy márkakereskedés életében ez a díj?

dsc_0468.jpg

Igazából ez rendkívüli, a Ford világában ez a legnagyobb elismerés. Ez a kitüntetés alapvetően a Ford Hovány magyarországi kimagasló teljesítményének szól.  

Természetesen minden évben azon dolgozunk, hogy a legjobbak legyünk, és ez a díj egyfajta elismerése annak, hogy tényleg jók vagyunk. Valójában mi nem a díjak megszerzésére készülünk. Nagyon büszkék vagyunk a számos hazai és nemzetközi elismerésre amelyben részesültünk, de igazából a legbüszkébbek az ügyfeleink elismerésére vagyunk.

Ez a mozgatórugó nálunk, és ennek az eredményét jelzi, egyfajta indikátor, hogy hol tartunk az elégedettségben. Ilyen díjunk különben van szinte minden márkában, a Mercedes tekintetében is az ennek megfelelő díjat átvettük már két alkalommal, de a Volvoban és a Csoport más márkáiban is.

Nekünk az elsődleges díj, - amiért minden nap keményen küzdünk - hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek.

3. Mi lehet az a legfontosabb személyes erény, ami ilyen elképesztő eredményekhez vezet?

Én azt gondolom, hogy bármilyen témakörről is legyen szó, két fontos tényezőre van szükség. Ezek pedig az elszánt akarat és a lelkesedés. Így együtt működik, ha elszántan akarja az ember, és lelkesen végigviszi az akaratát minden körülmények között.

Nyilvánvaló hogy ha lelkes, de nincs meg a mély akarat nem sikerülhet, és az is nyilvánvaló, hogy ha valaki nem lelkes, akkor sem jöhetnek létre nagy eredmények. Éppen ezért én azt gondolom, hogy ez a legfontosabb. 

moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

süti beállítások módosítása