Business & Café

A világ első jéggel szervírozott champagne-a, a Moët Ice Impérial vár Balatonfüreden

14 júl 2016

A Kékszalag hétvégéjén, július 14-17 között Téged is vár Balatonfüreden a VinCE Balaton borfesztivál. A számtalan kiváló ital mellett idén már megkóstolható a Moët Ice Iméprial is.iceimperial_image.jpg

Pontosan mi is az a Moët Ice Iméprial?

A Moët Ice Iméprial a luxus új generációját képviseli; gyümölcsös és friss, minden elemében a nyárról szól. A világ első jégkockával kínált champagne-a már Magyarországon is elérhető.

Napfény, vízpart, szórakozás – az Ice Impérial már sikkes, hófehér palackjával is azt hirdeti, hogy a nyár itala. Intenzíven gyümölcsös és gazdag, hogy jégkockával hűtve is megtartsa egyedi karakterét. Válogatott alapborokból házasítják, a pinot noir a gyümölcsösség és tartás mellett jól integrálja a magasabb dosage-t, a pinot meunier kerekséget ad, a chardonnay az utóízt teszi frissé.

Illatát trópusi gyümölcsök – mangó és guava, mellette nektarin és málna teszi intenzívvé. Ízben egyszerre kerek és friss, mint egy gazdag gyümölcssaláta. Élénk savak, grapefruit és gyömbér teszi üdítővé, összetettségét karamell és birs lekvár fokozza.

Az Ice Impériallal a Yacht Balaton partisorozaton és a VinCE Balaton yacht élménykurzusain is találkozhat a nagyközönség, Budapesten pedig olyan válogatott bárokban és szórakozóhelyeken, mint a Hello Baby Bar, a Bálna Terasz, a Raqpart és a Rio.

Champagne jéggel, ahogy még sosem kóstoltad

  • A Moët Ice Impérialhoz válassz minél öblösebb, például vörösboros poharat!
  • Előbb töltsd ki a behűtött champagne-t és aztán add hozzá a jeget, 3 kisebb jégkockát, hogy még frissebb legyen!
  • Próbáld ki egy-egy extra hozzávalóval, mint a menta levél, lime vagy grapefruit vagy narancs héj, uborkaszelet, egy vékony szelet gyömbér, friss eper vagy málna.

Összetétele: 40-50% pinot noir, 30-40% pinot meunier, 10-20% chardonnay, 20-30%

Dosage: 45 gramm/liter – demi sec

MOËT & CHANDON

A Moët & Chandon a francia borvidék, Champagne egyik legismertebb háza, amely alapítása, 1743 óta a siker és elegancia szimbóluma. Brut Impérial pezsgőjük a világ legkedveltebb champagne-a. Benoit Gouez pincemester és borász csapatának feladata, hogy a ház stílusát évről-évre megőrizzék a házasítások elkészítésekor – így bármikor, bármely földrészen kóstolva ugyanazt az élményt élhetjük át.

A ház 1 150 hektár saját szőlőterülettel rendelkezik, amelynek 50 %-a grand cru és 25 %-a premier cru fekvésű. Emellett Champagne minden fő régiójából vásárolnak, összesen 200 cru (köztük 17 grand cru és 32 premier cru) termése elérhető számukra a cuvée-k megkomponálásához. Pincéjük látogatható Champagne szívében, az Avenue du Champagne-on, amely tavaly az UNESCO világörökség listájára is felkerült.

THE NOW

Az #OPENTHENOW a Moët & Chandon új kampánya, amely spontán és tele életörömmel, mint minden pillanat, amikor nyílik a palack. Egy attitűd, amiben benne van a felfedezés öröme, és hogy megéljük ezt a pillanatot. Egy #MoetMoment felejthetetlenné tesz akár egy hétköznapot is, és lehetetlen nem megosztani.

The NOW film - https://youtu.be/FO3LRYt77zk

Fotók: Ice Impérial - https://flic.kr/s/aHskgsom2o és THE NOW - https://flic.kr/s/aHskycmbVJ

www.zwackwebshop.hu // www.moet.com és Facebookon

süti beállítások módosítása