Business & Café

5 azonnal alkalmazható tanács, az internetes média világából

23 aug 2016

Száguldanál az információs szupersztrádán, de még a felhajtót sem találod? Már egy ideje  úgy érzed elveszítetted a fonalat? 5 fontos tapasztalat következik!

night-owl-man-working-on-computer-at-night-picjumbo-com.jpg

A cikk videó formában is elérhető, katt a lejátszásra!


1. Bárki elérhető

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de a valóság az, hogy ha van egy meggyőző missziód, legfeljebb 3 telefonhívással (és sok esetben rengeteg e-maillel), de bárkihez, bárhová be tudsz jutni.

Miután bejutottál, már csak két kérdésre kell válaszolnod, az egyik, hogy fel mered-e emelni a telefont, a másik pedig, hogy elég meggyőző tudsz-e lenni?

13659202_987894557995350_7198848520899371559_n.jpg

2. A cél a fontos!

Egy fontos alapigazság amit megtanultunk, hogy, a média nem cél, hanem eszköz. Sokan tévesen alkalmazzák azt a gyakorlatot, hogy legfontosabb céljuknak a médiába való bekerülést tekintik.

Az igazán fontos cél viszont nem ez, hanem az ami téged előrevisz az utadon. Előre a siker, az anyagi függetlenség, a társadalmi megbecsülés, vagy a hírnév felé. Éppen ezért kell tudnod, hogy mi az a cél, aminek az érdekében jól tudod alkalmazni a médiát, mint eszközt. 

Onnantól kezdve, hogy fejben különválasztani a valóban fontos célokat és az ennek érdekében alkalmazandó eszközöket, rohamtempóban tudsz majd haladni! 

3. Találd ki és valósítsd is, meg!

Az évek alatt kifejlesztettünk egy saját, nem túl bonyolult, de annál hatékonyabb technikát. A kampányok tervezésében a következőképpen indulunk:

Egy tökéletes világban...

Képzeld el hogy egy tökéletes világban hogyan nézne ki a kampányod, ki lenne a partnered, akivel szívesen beszélgetnél, ki lenne a barátod akivel üzletelnél. Nyugodtan jelölj ki 200%-os célokat!

13906885_1001292869988852_3098914606399645251_n.jpg

4. Celebvilág

Soha ennyi lehetőség nem állt még rendelkezésre az ismertté váláshoz, mint ma! A Facebook, az Instagram, az Insta stories, a blogok, mind csak rád várnak, hogy világmegváltó/szórakoztató/bölcs/szakértő gondolataiddal rabul ejtsd a közönséget egy életre.

Azt is mondhatjuk, hogy csak az nem válik ismertté aki nem akar. Egyetlen dolgod van, mégpedig az, hogy elkezded csinálni!

5. Legyél eredeti!

Az emberek karaktereket akarnak követni és nem logókat. Ha személytelen vagy, nem fogod tudni sikerre vinni a küldetésed. A közönséged ösztönösen érezni fogja, ha nem őszintén kommunikálsz, ez pedig értelemszerűen nem szimpatikus senkinek.

Legyél, hát bátran önmagad!

moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

süti beállítások módosítása