Business & Café

Trióban az Egyenlőségért

08 nov 2016

Jótékonysági hangverseny az Ökumenikus Segélyszervezet javára. Balázs János Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, Kállai Ernő Junior Prima-díjas hegedűművész, valamint Lakatos György az American Protégé Nemzetközi Zenei Verseny felnőtt korosztályának abszolút nyertese, egy nemes cél érdekében először összeállva adnak koncertet a Zeneakadémián 2016. november 12-én.

506_mg_1630.jpg

A művészek célja, hogy emléket állítsanak a 135 éve született Bartók Bélának, és a 130 éve elhunyt Liszt Ferencnek. Ezen kívül szeretnék felhívni a társadalom figyelmét az elfogadás, a példamutatás, valamint az integráció és a tehetséggondozás fontosságára is. Az est folyamán hallható lesz – többek között – Váradi Gyula, aki a 2016-os „Virtuózok” című műsor korcsoportgyőztese volt. Ritka alkalmak egyike, hogy tanár-diák együtt lépjen színpadra: Lakatos György és Balázs János a Snétberger Központ tanáraiként már sok pályakezdő fiatal tehetségnek nyújtottak támogatást.

A jótékonysági hangverseny bevételét a szendrői Biztos Kezdet Gyerekház hátrányos helyzetű lakóinak korai fejlesztésére ajánlják fel az Ökomenikus Segélyszervezeten keresztül. Az intézmény 5 évesnél kisebb sérült gyermekek nevelésével foglalkozik szakemberek segítségével, különféle fejlesztő programok kialakításával, hogy megkönnyítsék a társadalomba való beilleszkedést.

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

(Kép: innen)

süti beállítások módosítása