Business & Café

Ezek voltak november legmotiválóbb gondolatai!

04 dec 2016

Novemberben is minden nap azon dolgoztunk, hogy a lehető legmotiváltabbá tegyünk benneteket. Lássuk, mit imádtatok - BEST OF NOVEMBER!

dsc_01s13.jpg

1. Nap gondolata

A nap gondolata az egyik legnépszerűbb tartalmunk. Gyorsan fogyasztható, azonnal átélhető - saját tapasztalatainkon alapuló löket, minden nap 11:11-kor. Na de mi volt a három abszolút kedvenc? 

 

2. Cikkek

Amellett, hogy egyre több platformon van jelen, a B&C mindig büszkén tekint majd rá, hogy blogként indult. Ennek szellemében a mai napig is minden reggel 6 órakor várjuk valamilyen ötlettel, tanáccsal, trükkel, vagy fontos új infóval azokat akik eldöntötték a mai nap más lesz, mint a többi - több!

A legnépszerűbb novemberi anyagunk önmagában is örök sláger, hiszen pénzről szól, de még csak most jön a csavar - mitől gazdagok a gazdagok?

A sikeres emberek 10 pénzügyi alapelve!

A sikeres emberek meghozzák azt a döntést, hogy az eredményes pénzkezelési képességüket használják fel az üzletben. A mai világban elengedhetetlen az, hogy valaki saját magát képezze tovább, hogy sikeresen küzdhessen az élet nehézségeivel. Lássuk, mi a sikeres emberek tíz pénzügyi alapelve!

money.jpg

A B&C idén vágott bele az autótesztelés izgalmas műfajába. Novemberben egy Volvo S90-est kötöttünk el, ami egészen a második helyig gurult! 

Volvo S90 - A barátságos viking

Morcos külső, jól megtermett méret, erő. Mégis az első jelző ami az eszünkbe jut, az elegancia. Bemutatjuk a Volvo jelenlegi csúcsmodelljét!

süti beállítások módosítása