Business & Café

Hogyan lettünk 2016 leginspirálóbb üzleti blogja?

05 dec 2016

A B&C csapatának is nagy meglepetés volt a múlt hét szerda. Meghívtak bennünket egy értékes, felsővezetőknek szóló konferenciára, ahol egyszer csak megkaptuk az év leginspirálóbb üzleti blogjának járó díjat. Micsodaa?

dsc_0030.jpg

Kezdjük mindjárt az elején.

1. Hogyan is kerültünk a konferenciára?

Mindig is hittünk abban, hogy a folyamatos önképzés a fejlődés útja. Tapasztalatok, új információk, hasznos ismeretek vezetnek el a sikerhez. Éppen ezért örültünk Mészáros Ildikó és Kővári Viktor megkeresésének, akik levélben mesélték el a történetüket.

Viktor és Ildikó vállalkozóként már a legelején szembesült az információk nélkülözhetetlen voltával. A Business & Café cikkeit, képeit, videóit nézve pedig meg is fogalmazódott az ötletük. Szerveznek egy konferenciát kimondottan vállalatvezetőknek, ahol nemzetközi sikereket elért vezetők osztják meg legfontosabb tapasztalataikat. 

Így született meg a ReTHINK Hungary - International Leadership Conference. Kedves gesztusként meghívást kaptunk a rendezvényre, amit örömmel el is fogadtunk.

2. Amit viszont még mi sem tudtunk

Boldogan készültünk a konferenciára, ami tekintve a komoly előadókat és a témát, talán nem is meglepő. Mindeközben viszont az események (számunkra legalábbis) váratlan fordulatot vettek. A konferencia alapítói, Mészáros Ildikó és Kővári Viktor már a konferencia napja előtt meghoztak több fontos döntést a jövőre nézve.

dsc_0014.jpg

Egyrészt eldöntötték, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel konferenciasorozatot csinálnak a ReTHINK-ből, másrészt pedig megszületett a minket is érintő döntés - minden évben díjjal fognak jutalmazni, valamilyen kulturális tevékenységet, ami a vállalkozások és vállalkozók világához köthető. 

3. A nagy pillanat

Remélem, hogy kedves olvasóm te is ismered az érzést; amikor a hivatásod annyira az életed részévé válik, hogy nem is tudatosul benned mekkora értéket is jelent ez másoknak - és egyszer csak felhívják rá a figyelmed.

Reggel elstartolt a ReTHINK, egész délelőtt hol leesett állal, hol a közös tapasztalat felidézésétől mosolyogva hallgattuk az előadókat, akiket bátran nevezhetnék sztárvendégeknek is akkora rocksztárai a saját területüknek. 

dsc_0006.jpg

Elérkeztünk a félidőhöz, a konferanszié feljött a színpadra és a következő barátságos beszédet intézte az egybegyűlt hallgatósághoz:

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Fantasztikus előadásokat hallhattunk, úgy gondolom, hogy mindannyiunkban rengeteg gondolat, kérdés kavarog most, amit az ebéd alatt szerencsére meg is tudunk beszélni személyesen az előadókkal.

Viszont még mielőtt ez megtörténik szeretnék még egy bejelentést tenni. A ReTHINK Hungary alapítói fontosnak érezték a konferencia elindításakor, hogy a rendezvény mindannyiunk közös fejlődése és gyarapodása mellett az elismerés fóruma is legyen. Éppen ezért minden évben jutalmazásra kerül majd egy olyan kulturális misszió, ami segíti a vállalkozókat, cégvezetőket abban, hogy még jobb eredményeket érhessen el.

Így esett a választás idén egy üzleti blogra, ami még ennek a rendezvénynek az indulására is hatással volt. Szeretném a színpadra szólítani a Business & Café Blog alapítóit, hogy átvegyék az elismerést - 2016 Leginspirálóbb üzleti blogjaként!

Fantasztikus érzés volt a Vigadó történelmi épületében, egy ilyen nívós rendezvényen átvenni ezt az elismerést!

+1. Akiknek szeretnénk köszönetet mondani

Először is köszönjük a ReTHINK csapatának, Ildikónak és Viktornak amiért méltónak találtak bennünket erre a címre.

Másodsorban szeretnénk köszönetet mondani Neked, Nektek. Nektek akik olvassátok ezt a cikket, akik miatt megéri csinálni - hiszen bennünket ezek a pillanatok inspirálnak, amikor látjuk, hogy a munkánk ilyen elképesztő eredmények megvalósításában is segíthet! Köszönjük szépen - nélkületek mi sem lennénk! 

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása