Business & Café

3+1 tipp, amiért érdemes YouTube csatornát indítanod

19 jan 2017

Tegnap a Lay's 'Mosolyogj egy jó ügy érdekében' szlogent viselő rendezvényén vettünk részt, ahol olyan változásokra lettünk figyelmesek, amik hamarosan váratlan fordulathoz vezethetnek.tumblr_static_tumblr_static_640.jpg

Az egyik és legfontosabb ilyen a számtalan meghívott 'YouTuber' jelenléte volt. Ez számunkra egyértelmű jel, hogy a YouTube az internetes média egyik zászlóshajója lesz, ha még nem az. A kérdés már csak annyi, Neked miért éri meg videókat készíteni?

1. Olyan rendezvényekre juthatsz el, ahová magánszemélyként esélyed sem lenne

És ez nagyon is komoly! Példának okáért erre a rendezvényre is csak meghívott személyek léphettek be. Egy ehhez hasonló meghívóért cserébe mit kellett tenniük az ott jelenlévőknek? Elkészíteni egy remek hangulatú videót (ahogyan ezt mi is megtettük) és néhány újságírói kérdésre válaszolni. Most őszintén, megerőltetően hangzik? Egyáltalán nem!

2.  Ez lesz a jövő

Ma már olyan világot élünk, ahol a gyerekeket nem a mesecsatornák nevelik, hanem sokkal inkább a YouTube-on megtalálható videók tömkelege. Ennek is köszönhető a tény, a fiatalokat manapság már nagyon nehéz megszólítani a televízión keresztül. Rövid időn belül erre mindenki rá fog jönni, még az is, aki ma még hevesen ellenzi ezt az egészet.

3. Karítatívkodni mindig jó

Ez talán egy örök érvényű igazság. Nem tudsz olyan hírességet említeni, aki ne szeretne jótékonykodni. Ez neki is egy pozitív visszhangú reklám, amivel könnyedén tudja erősíteni a Personal Branding-jét. Ennek következtében ilyen helyeken számtalan bimbózó kapcsolatot lehet megalapozni, ami a karriered szempontjából nem egy elhanyagolható szempont!

+1. Kezdd el még ma!

Mire vársz még? Mindenki álma, hogy hírességekkel beszélgessen és velük bulizhasson. Minél többet vársz saját YouTube karriered elindításával, annál több lehetőségtől esel el. Néhány év múlva sokkal nehezebb lesz majd kitűnni, hiszen óriási lesz a zaj.

Ne felejtsd el: ha egy menő YouTube csatorna arca vagy, már nem neked kell jelentkezned rendezvénymeghívókért, hanem Téged fognak megkeresni!

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása