Business & Café

Digital Session Budapest - Inspiráló tudásmegosztás a belvárosban

17 feb 2017

Február utolsó napján, a Kaptárban kerül megrendezésre a Digital Session Budapest, ami egészen új színt visz a szakmai rendezvények világába. Elismert szakértők és vezetők, inspiráló történetek, tehetséggondozás, kötetlen légkör? Ott a helyünk!

untitled_design_33.jpg

1. Az ötlet

Aki gyakran jár szakmai rendezvényekre, bizonyára érte már csalódás. Talán az előadások színvonala nem volt megfelelő, túl sok volt a sales vagy éppen csak rosszul érezte magát. A HRENKO Digital Agency webfejlesztéssel, brandinggel és designnal foglalkozó csapata is találkozott már mindhárom tényezővel, így arra gondoltak, hogy kéne egy olyan kezdeményezés, ami kreatívan ötvözi a meetupok kötetlen hangulatát, az inspiráló tudásmegosztást és storytellinget. Ezért hozták létre a Digital Session Budapest rendezvénysorozatot, ami egy új közösségi színteret alkot, az infotainment egy változatát testesíti meg.

2. Elismert, sikeres előadók

A Digital Session vendégei szakmázni gyűlhetnek össze (nem a sales támadásokat elviselni, nem ígérgetéseket hallgatni), ezért az előadók NEM megmondóemberek lesznek, hanem olyan multik, befutott cégek, izgalmas startupok elismert és sikeres szakértői, akikről tényleg érdemes példát venni. Itt NEM az alapokról lesz szó, hanem olyan problémák megoldásait göngyölítik fel, amik bárkit is érinthetnek, illetve olyan storykat hallgathatnak meg, amiket sehol máshol.

3. Kakukktojások

A programot minden alkalommal egy kakukktojás vendég zárja, hiszen a jó történeteket és a színes egyéniségeket mindenki szereti.

A meglepetés vendég kilétét mindig titokban tartják majd, ezzel is egy kis izgalmat csempészve a dologba, de annyi biztos, hogy emlékezetes találkozás lesz! A szervezők garantáltan olyan vendégeket hívnak majd, akikkel érdemes és titkon talán szeretnél is összefutni, de arra a mindennapokban nagyon kicsi az esély.

4. DS Talent Program

A HRENKO számára kiemelten fontos a tehetséggondozás, ami a résztvevő cégek számára is a társadalmi felelősségvállalás része lehet. Így a Digital Session bevételeinek egy részét minden alkalommal egy kiemelkedő fiatal tehetség támogatására fordítják, olyan tárgyi eszközök formájában, amik segítséget nyújthatnak az előmenetelében.

A díjazott fiatal kiválasztása során együttműködnek különböző tehetséggondozó, iskolai szervezetekkel és alapítványokkal. Az átadást minden esetben dokumentálják és megosztják a résztvevőkkel a közösségi média felületeiken, illetve a következő Digital Session rendezvényen.

A Session után pedig mindenkit szeretettel várnak egy közös koccintásra és beszélgetésre, akár az előadásokról, akár másról. 

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása