Business & Café

Mi a közös a Preziben, a Libriben és a Business & Caféban?

19 feb 2017

Nem más, mint hogy mindannyian vállalható vállalkozások vagyunk! És, hogy mégis mi ez az egész? Felfedjük a titkot!

foggy_green_02.jpg

A Bridge Budapest a CEU Business School és a Transparency International Magyarország közös projektjében azok a vállalkozók, akik büszkék arra, hogy rendben tartják a dolgokat a cégük körül - vagy csak szeretnének törekedni erre, most profi segítséget és támogatást kapnak.

A sztori lényege, hogy a vallalhatovallalkozas.hu-n elérhető egy önellenőrző teszt, amit kitöltve megtudjuk, hogy szakmai szempontok alapján hol tart a cégünk.

A teszt (egyébként mi is megcsináltuk, 5 percig tart) 4 területtel foglalkozik. 

  • cégvezetés és kommunikáció
  • HR kérdések
  • pénzügyek
  • partneri kapcsolatok

Ha valaki 80% felett teljesíti a tesztet, jogosulttá válik a Vállalható Vállalkozás cím viselésére. Örömmel áruljuk el a tényt, a Prezihez és a Librihez hasonlóan a Business & Café is elnyerte a megtisztelő címet a következő egy évre, hiszen az eredményt minden évben meg kell újítani!

Ha valaki nem éri el a 80%-os eredményt, de szeretne fejlődni, változtatni, a Vállalható Vállalkozás csapata szívesen segít mindenkinek, hogy kihozza lehető legtöbbet önmagából és a cégéből is!

Hatalmas köszönet a Vállalható Vállalkozásnak, hogy lehetőséget adnak a cégeknek a jó gyakorlatok kommunikálására, és hogy rávilágítottak, becsületesnek lenni igenis menő dolog 2017-ben!

 Érdekel a teszt? Erre tessék!

Vállalható Vállalkozás önellenőrző teszt - Hogy használd? from Bridge Budapest on Vimeo.

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása