Business & Café

A blogger élet 3 titkos előnye

16 már 2017

Bloglás. Egy 20 éves műfaj, amit sokan még mindig nem kezelnek a helyén. Óriási lehetőségek, új távlatok, na de egészen pontosan mit is nyerhetsz ezzel az egésszel?

event.png

1. Tanít

Ahogy elindítod a blogod rá fogsz jönni, a tökéletes poszthoz plusz infók kellenek. Természetesen aki klasszikus netes naplót vezet nem kell, hogy utánajárjon bizonyos kérdéseknek. Körülbelül minden más esetben viszont fel kell készülnöd a posztod anyagából.

A tapasztalati úton írt anyagok a leginkább esszenciálisak, de ezeket is ki kell egészíteni. Ha olvasol valamit a cikkhez, keresel egy idézetet, elmész egy rendezvényre, pláne készítesz egy interjút valakivel, máris gazdagodtál! Ezeken kívül fejleszti a kommunikációs készséged, rálátást enged a média világára, és még emberileg is rengeteget ad.

2. Tanítasz

A szenvedéllyel írt, minőségi cikkeid el fognak jutni olvasókhoz. Sokhoz, vagy kevéshez ebben a megközelítésben nem a forgalom a lényeg. Az amit írsz, hatással lesz emberek életére. Nyilvánvalóan az anyag minősége határozza meg azt, hogy mekkora lesz a befolyásoló erő, de ettől még lehetőséged nyílik arra, hogy taníts, értéket teremts. Nagy felelősség, de hatalmas csoda rejlik benne!

3. Bármit elérhetsz

Ha felépíted a blogodat, a márkádat, az énmárkádat, egészen új távlatok nyílnak meg előtted - szinte már a legelején. Ha elég merész vagy, vagy csak egyszerűen hiszel a küldetésedben, rajtad múlik mit szerzel magadnak.

Amikor a Keressük a siker titkát! interjúsorozatot készítettük, ezer facebook követőnk volt. Mégis olyan tanácsokat, bölcsességeket, tudást kaptunk elképesztően sikeres emberektől, ami gyakorlatilag megfizethetetlen. Hogyan tudtuk ezt elérni? Felhívtuk őket telefonon! Azóta 7 autótesztet, barátságokat, küldföldi utat, és nem utolsó sorban komoly összegeket hozott a blogolás az életünkbe. Munka? Nem, szenvedély!

Vezesd a blogod, szeresd a blogod, menedzseld a blogod és nem lesz előtted akadály!

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása