Business & Café

Hogyan fejleszt az üzletben a golf?

06 jún 2017

Kis Hazánkban is egyre népszerűbb az üzletemberek körében a golfozás. Kellemes nyári idő, végtelen zöld mezők, és most még egy coach is, aki a golfozáson keresztül fejleszt téged!

1_4.jpg

Ma egy izgalmas új koncepcióról számolunk be nektek. Pszichológia, sport, önfejlesztés és üzlet. 

Németországban már jól működő történet ez, egy haladó pszichológiai irányzat a gestalt szerint folyik a képzés, ami azt jelenti, hogy minden az "itt és most" szellemében történik. 

A golfozó játékos egy coach segítségével halad végig a pályaszakaszokon, ahol a golfhoz szükséges fokozott koncentráció erejét önfejlesztésre használják. Az, hogy mit érzel, mit érzékelsz, milyen emlékképek bukkannak fel benned lehetőséget teremt a tapasztalataid újszerű értékelésére.

Mik az erősségeid, hogyan viszonyulsz saját magadhoz, miben van szükséged további fejlődésre. Az ember nem is gondolná milyen sokat számít a belső harmónia megteremtése, pedig önmagunkhoz való viszonyunk tisztázása egészen új magasságokba repíthet. A stresszkezelésben is sokat segíthet a gestalt technika.

Ha érdekelnek a részletek, itt mindent megtalálsz!

Az egészre érdemes kísérletként tekinteni - ennek a napnak az lesz a célja, hogy felszínre hozza azokat (az eddig talán nem is ismert) készségeket, amik az üzletben és a hétköznapokban is jól hasznosíthatók.

- árulta el nekünk Majtényi Marianna, a szervező Dekra Arbeit kft vezetője.

Stresszkezelés, önfejlesztés, golftanulás, networking és egy klassz vidéki kaland. Gyerünk golfozni!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása