Business & Café

A vállalkozóknak is jár a kikapcsolódás!

23 júl 2017

Mi is annyira jó a Szigetben, teszik fel maguknak a kérdést, akik még nem ismerik a legnagyobb hazai fesztivált. Íme 25 ok, amiért idén is megyünk a Szigetre!

maxresdefault_1.jpg

Egyidősek vagyunk a Szigettel, gyakorlatilag együtt cseperedtünk, ami idén már a 25. születésnapját ünnepli!

A jeles alkalomból a szervezők egy videóban vágták össze a Sziget életérzés legjellemzőbb pillanatait. 

A Sziget szervezői minden évben kutatást végeznek a látogatók közt, amiből kiderül, hogy elsősorban az élmény, a „Sziget Feeling” az, amiért érdemes felkerekednünk évente egyszer, hogy túl a hídon elvegyüljünk a sok jóban.

Az elmúlt évi kutatásból az is kiderült, hogy tovább növekedett azoknak az aránya, akik a tavalyi élmények után idén is szeretnének kilátogatni a Szabadság Szigetére és a visszatérő fesztiválozók túlnyomó többsége stabilnak vagy javulónak gondolja a színvonalat, a programok változatosságát, a szolgáltatások színvonalát és sokan említik, hogy a látvány milyen sokat fejlődött az elmúlt években, mennyire szépült a Sziget.

És amikor azt kérdezték a látogatóktól, hogy “ha csak egy szóval kellene jellemezned a Szigetet, mi lenne az?”, a többség szerint a legfontosabb szavak, a szabadság, bámulatos, különleges, tök jó, óriási, őrült. Mint ahogy a szigetlakók is barátságosak, jófejek és őrültek is.

Tavaly majd’ félmillióan voltunk kint az egy hét alatt, idén is sok emberre számítanak a szervezők: na de vajon lesz-e új rekord? Gyertek el, és meglátjuk! 

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása