Business & Café

Milyen eszközökkel könnyítsd meg a telefonos beszélgetéseidet?

11 sze 2017

Sorozatunk legújabb részében átvesszük, hogyan rögzítsd üzleti hívásaid legfontosabb részleteit, függetlenül attól, hogy csapatban, vagy egyedül dolgozol a sales világában!patrik_telefon.png

Felgyorsult világunkban már mindent felhőalapon tárolunk. Így kényelmesen és bárhonnan elérhetjük az adatainkat. Pontosan ezért, mától Te is felhőalapon fogod tárolni a legfontosabb adatait, amelyek alól a telefonhívásaid sem lesznek kivételek!

Mutatok most két olyan szolgáltatást, amelyek segítségével megduplázhatod a hatékonyságod, hiszen mindig fogod tudni, hogy kit, mikor és milyen ügyben kell majd keresned!

Ezeknek a szolgáltatásoknak két irányuk van attól függően, hogy egyedül, vagy csapatban dolgozol. Mindkét technika elsajátítható, körülbelül 15 perc szükséges hozzá!

Ha egyedül...

akkor a legjobb a Trello. A feladatainkat táblákban helyezhetjük el, amelyeken belül kártyákat hozhatunk létre. A kártyák szolgálnak arra, hogy a nagyobb feladatokat alfeladatokra osszuk.

Mindegyik kártyához tudunk jegyzeteket is írni - például én mindig leírom a telefonhívásaim legfontosabb adatait, hogy a következő hívásra is fel tudjak készülni. Nem túlzok, azt is le szoktam írni, hogy hanyas a lába, vagy épp hogy hívják a kutyáját. Most biztosan nevetsz, viszont a későbbi tárgyalásaink során lehet, hogy épp ezek azok az apróságok lesznek azok, amelyek igazán meggyőzik majd az ügyfeleket.

A már korábban megbeszélt csoportosítás szerinti kontaktlistámat is itt tárolom, és azonnal jegyzem, ha valaki cold szakaszból mondjuk warm szakaszba lépett.

(A Trellót is használhatja több ember, viszont arra a legjobb választás az Asana lesz, hiszen sokkal átláthatóbb több embernek.)

Ha csapatban...

akkor pedig az Asana.

Az elv ugyanaz, de mégis másabb, mint a Trello esetében. Feladatkiosztási elven működik a program, így könnyedén tudjuk munkánkat delegálni a munkatársainknak.

Itt minden egyes telefonhívást külön "task"-nak kell felfogni, viszont egy alapszabályt meg kell jegyeznünk: Ezekhez azonnal

  • felelőst
  • határidőt és
  • pontos feladatot kell kijelölni!

Feladatainkat egyébként külön alfeladatokra is lehet bontani, külön határidőkkel és felelősökkel, így részletesebb és egyértelműbb lesz a fő feladat eléréséig bejárandó út.

Ezek természetesen gyors bemutatók voltak, az interneten rengeteg oktatóanyagot és segítséget lehet még találni az általam mutatott videókon kívül. Mit is lehetne még mondani, rendszerezésre fel! 

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása