Business & Café

Ingyenes SEO tipp egy Google képzésről

11 okt 2017

Ingyen van és mégis működik? Nem csalás, nem ámítás Google belső infó!

maxresdefault_2.jpg

1. Mi ez az egész?

Kezdjünk egy definícióval. Mit jelent egyáltalán a SEO? Lapozzuk fel a jó öreg Wikipédiát!

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti "normál" avagy nem fizetett keresési eredményekben. Általánosságban minél előbb, azaz jobban rangsorolva a találati oldalon és többször jelenik meg egy oldal a találati listában, annál több látogatást szerez a kereső használóitól. A SEO különböző területeket célozhat meg, mint például a képkeresés, videókeresés, helyi keresés vagy tudományos keresés, újságcikk-keresés avagy iparág-specifikus keresés.

Megvan? Tehát a Google egy bizonyos algoritmus alapján határozza meg a keresett oldalakat, és a keresőoptimalizálással érjük el azt, hogy minél könnyebben találjanak ránk. Ezt a folyamatot könnyíthetjük meg a Google+ használatával!

2. Már megint mi ez az egész?

A Google+ egy a Google által üzemeltetett közösségi felület. Lapozzuk fel ismét kedvenc lexikonunkat, hogy gyorsítsuk a tempót.

A Google+ (Google Plus, néha rövidítve G+) a Google Inc. által üzemeltetett, HTML5-alapú internetes ismeretségi hálózat, amelyet 2011. június 28-án indítottak el, és folyamatosan fejlesztenek, amelynek célja - önmeghatározása szerint -, hogy „az internetes megosztást a valóságoshoz tegye hasonlóvá”.

Magyarországon a lakosság elenyésző hányada (1% körül mérik) használja valóban a szolgáltatást de itt most nem is erről van szó!

Ha van gmail fiókod, és beállítod hozzá a Google+ szolgáltatást, akkor a Google érzékelni fogja, hogy van még egy termékük, amit használsz ezért az ő szemükben megbízhatóbb internetező leszel, aminek meg is lesz a jutalma, előrébb kerülsz a keresőtalálatokban!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása