Business & Café

Miért jelent hatalmas bizniszt a PlayIT Show?

06 nov 2017

November 18-án és 19-én újra megnyitja kapuit Kelet-Közép-Európa legnagyobb gamer- és IT-rendezvénye, az XBOX ONE PlayIT Show Budapesten, a Hungexpón.playit-show_20161123-138.jpg


Az XBOX ONE PlayIT Show nemcsak gamerek, hanem minden játékot, mozgást és szórakozást kedvelő felnőtt és gyerek számára tartogat meglepetéseket. A szervezők a Hungexpo három legnagyobb kiállítótermét töltik meg izgalmas programokkal:

  • összesen 180 programhelyszín
  • 150 előadás
  • YouTuberek
  • Esport-versenyek
  • retro PC-kiállítás
  • exkluzív játékbemutatók
  • sportolási- és kedvezményes vásárlási lehetőség színesíti a kínálatot.

Novemberben a szervezők minden eddiginél több gyermekes családot is várnak az XBOX ONE PlayIT Show-ra, így Magyarország és a régió egyik legnagyobb és legnépszerűbb gamer- és IT-rendezvényének látogatottsága elérheti az ötvenezer főt.

A novemberi PlayIT Show egyik kiemelten fontos, új szolgáltatásaként a helyszínen gyakorlati tanácsadást nyújtanak majd az érdeklődő szülőknek a számítógépes- és mobileszközök gyerekbarát, illetve biztonságos használatával kapcsolatban.

Természetes, hogy a PlayIT Show után, otthon is minden szülő szeretné játék közben biztonságban tudni a gyermekét. Éppen ezért a helyszínen a PlayIT munkatársai segítenek letölteni az érdeklődők saját digitális eszközeire a korhatár-besoroláson és tartalomosztályozáson alapuló szülői felügyeleti eszközöket, és elvégezni a szükséges beállításokat ─ mondja Csanda Gergely.

A kétnapos esemény egyik legnagyobb szenzációja a Trónok harca két sztárja - a Hodort alakító Kristian Nairn, és a Meera Reedet alakító Ellie Kendrick - részvételével rendezendő közönségtalálkozó lesz, interaktív pódiumbeszélgetéssel, autogram- és fotólehetőségekkel.

A játékvilág és a sorozatok kedvelői mellett a szervezők a zenerajongókra is gondoltak, így külön rendezvényként, de mégis a PlayIT-hez kapcsolódva két különleges szimfonikus koncertet is bemutatnak. A nagyszabású játékkiállítás előestéjén, november 17-én pénteken immár másodszor lép fel Budapesten a világhírű amerikai Video Games Live formáció, amely nagyzenekari hangszerelésben játssza el a legismertebb videójátékok dallamait. November 18-án és 19-én este pedig, a nagy érdeklődésre való tekintettel kétszer is megrendezésre kerül a Sound of Thrones koncert a Trónok harca aláfestő zenéivel, a méltán nemzetközi hírű, magyar zenészekből álló Hungarian Studio Orchestra & Choir klasszikus nagyzenekari tolmácsolásában.

Az XBOX ONE PlayIT Show évek óta társadalmi felelősségvállalási törekvésekkel is kiegészül. "PlayIT Charity" néven a show szervezői és látogatói rendszeresen gyűjtenek adományokat és felajánlásokat jótékony célokra. Az előzetes tervek szerint a novemberi PlayIT segítségével kórházban fekvő, beteg gyerekek, illetve rászoruló családok részesülhetnek majd támogatásban. "Game Art" néven a rendezvény részeként képzőművészeti pályázatok és kiállítások valósulnak meg; a show-hoz kapcsolódó, "Mozdulj, Gamer!" nevű mozgalomnak pedig az a célja, hogy a naponta több órát számítógép előtt ülő fiatalokat felállítsa a székből és vonzó sport-, szabadidős és közösségi programokat kínáljon nekik.

Fontosnak tartjuk, hogy saját lehetőségeinket kihasználva segítsünk abban, hogy a világunk kicsit jobbá váljon. Hiszünk abban, hogy adni jó, ezért indítottuk ezt a három kezdeményezést, amelyekkel a novemberi PlayIT-en is igyekszünk támogatni a fiatalokat, illetve a rászorulókat - mondja Csanda Gergely, a PlayIT főszervezője. 

Cover

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása