Business & Café

A franchise partnerség 3 legnagyobb előnye

17 nov 2017

Érzed, hogy benned van a vállalkozói élet szikrája, de félsz tapasztalat nélkül belevágni egy önálló, nagyszabású bizniszbe? Szeretnéd, ha valaki folyamatosan felügyelné a lépteidet? Aggodalomra semmi ok, erre is van egy tuti megoldásunk! franchise.jpeg

Vannak olyan emberek, akik nem mernek azonnal egy saját vállalkozást elindítani, mert saját bevallásuk szerint nem rendelkeznek elegendő tapasztalattal ahhoz, hogy önállóan, tulajdonképpen mindenféle segítség nélkül irányítsák a saját cégüket. Nekik lehet köztes megoldás egy franchise rendszerhez való csatlakozás, ahol a saját vállalkozásukat kezelhetik, mégis minden segítséget megkapnak ahhoz, hogy biztonságos keretek között fejlessze a cégét és a vállalkozói tudásbázisát. De ezen felül miért éri meg egy franchise rendszerhez csatlakozni?

1. Az első másodperctől kezdve biztos lábakon állsz

Miért? Azért, mert egy biztos talpakon álló, bejáratott név mellé olyan szintű és mennyiségű tudást kapsz, amivel mindenféle előképzettség nélkül képes leszel elindulni, bármilyen szakmáról is legyen szó.

Ráadásként, ha franchise partner vagy, akkor egy jól működő üzletet kell még jobbá tenned, azzal a tudással, amivel egyébként az anyavállalatnál tökéletesen ellátnak majd. Így ha minden egyes megtanult pontot betartasz, akkor sokkal nagyobb eséllyel leszel sikeres, mintha minden buktatót a saját károdon tapasztalnál meg.

2. A nyitástól fogva megbíznak benned

Mi történik akkor, ha teljesen új vagy a piacodon? Rengeteg időbe fog telni, mire az ügyfelek elkezdenek megbízni benned, a márkaismertség és a márkahűség kialakítása pedig rengeteg pénzbe és energiádba fog kerülni. Na most ezzel szemben ha egy franchise hálózathoz csatlakozol, sokkal egyszerűbben és sokkal hatékonyabban tudsz majd értékesíteni, hiszen az emberek már ismerik a márkát, így sokkal jobban megbíznak benne, mint a piac egyik legújabb szereplőjében. Ezt a gondolatot erősíti meg Szalay Kinga a Duna House franchise igazgatója is, aki most franchise rendszerükbe új partnereket keres.

Nagyon fontos szempont az ismert és elismert márkanév, hiszen egy elismert márka képviselőjében sokkal jobban megbíznak az emberek, így sokkal jobb eladási számokat is tudnak értékesítőink generálni. Ezen kívül olyan oktatásokat is szervezünk, amelyeken keresztül megpróbáljuk átadni az ingatlanos szakma legfontosabb szabályait onnantól kezdve, hogyan kell felvenni egy ingatlant, egészen az adásvételi szerződés megírásáig.

3. Az "anyacég" bármikor a segítségedre tud sietni

Egy olyan cég, akinek több száz franchise partnere van, akár napi kapcsolatban is lehet velük, hiszen érdeke származik abból, hogy mindenkinek remekül menjen az üzlet. Ezért nyilvánvalóan mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legnaprakészebb legyen az adott franchise partner, de azért is, hogy egy működés közben felmerülő problémát pillanatok alatt orvosolni lehessen. A Duna House is ezen elvek mentén működik, ráadásul több nagyszabású rendezvényt is szerveznek évente, így mindegyik partnerükkel egy személyes viszonyt tudnak kialakítani, és nem csak akkor kommunikálnak egymással, ha már "ég a ház".

Évente különböző rendezvényeket szervezünk, amelyeken folyamatosan kapcsolatban vagyunk a partnereinkkel. Ezek nagyrészt franchise partneri fórumok. Ezen kívül vannak még az úgynevezett regionális fórumok, ahol egy teljes országrész partnereivel van lehetőségünk egyszerre találkozni. Ilyen fórumokon előadásokat tartunk nekik és kötetlenül tudunk velük beszélgetni is. - Szalay Kinga.

Meghoztuk a kedved ahhoz, hogy Te is franchise partner légy? Remek! Bátran ajánljuk neked a Duna House-t, akik pillanatok alatt megtanítanak téged az ingatlanos szakma rejtelmeire, akár előképzettség nélkül is! Ehhez még információt találhatsz a Mekkora biznisz című sorozatunk ingatlan franchise-ról szóló részében, vagy nézd meg a pontos feltételeket a Duna House oldalán! Franchise-ra fel!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása