Business & Café

Megtaláltuk a tökéletes szépségápolási terméket a rohanó mindennapokra?! (X)

25 nov 2017

Egyik tárgyalásról a másikra rohansz, és nincs időd megteremteni a tökéletes külső feltételeit? Nagyon szeretnél minden megbeszélésen úgy tűnni, mintha angyalok faragták volna a kinézetedet?er-gb40-k_main_1.png

(A cikk megjelenését a Panasonic támogatta)

Most bemutatunk egy eszközt, ami bárhol elfér, mindig nálad lehet és megkönnyíti a borotválkozás mindennapi nehézségeit!

Az elektromos borotvákkal nehéz borotválkozni, hiszen néha pontatlanok, és egy-két nehezebben megközelítő részen többször is végig kell menni ahhoz, hogy tökéletes eredményt kapjunk. A Panasonic ER-GB40 trimmer modellje azonnal feledteti velünk a borotválkozás nehézségeit, hiszen újratölthető akkumulátorral működik, ami azonnal meggátol minket a vezetékek okozta problémáktól. Ráadásként, a 45 fokban elhelyezett pengék kialakításuknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan működnek. Nézzük meg a részleteket!

Külső

A szakállvágó kék-ezüst, kék-fekete, illetve fekete színekben érhető el, az oldalán különleges kialakítású gumírozott részekkel, amik meggátolják, hogy zuhanyzás közben kicsússzon a kezünkből a készülék. A kemény és maszkulin megjelenés ellenére a borotva már-már bántóan könnyű, aminek köszönhetően simán elfér egy apró táskában is, így életünk tárgyalása, vagy randija előtt pillanatok alatt frissen borotváltak lehetünk bárhol is legyünk a nagyvilágban.

Kialakítását tekintve rozsdamentes acél az egész szerkezet (persze a gumis részt leszámítva), aminek köszönhetően a legérzékenyebb bőrön is hiba nélkül végzi a dolgát.

Hatékonyság

A korábban említett, 45 fokban kialakított pengék gyors és erőteljes munkáját az 1-től 10 milliméterig, 19 fokban állítható fokozatokkal szabhatjuk testre, így rendkívül pontos végeredményt kapunk akármekkora szakállt is szeretnénk magunknak készíteni.

Mint ahogyan az sejthető volt, száraz és nedves arcbőrön is tökéletesen működik, így nem kell az otthoni borotválkozáshoz ragaszkodnunk, bárhová magunkkal vihetjük a kedvenc borotvánkat.

Tisztítás

A borotvafejek azon felül, hogy nagyon precízek, könnyedén is tisztíthatók, hiszen a borotva alsó részén három lyuk található, amik a késekhez vezetik a vizet, így azokat egyszerűen meg tudjuk tisztítani használat után.er-gb40-k_charger.png

Akkumulátoridő 

Végezetül jöjjön minden elektromos eszköznek a legkritikusabb pontja: az akkumulátoridő. A borotva teljes feltöltése nagyjából 12-14 órát vesz igénybe, ami elég sok egy mindennap használatos eszköz esetében, viszont az egy órás működési idő elég hosszú egy napra, szerintünk nincs olyan, aki naponta több, mint egy órát foglalkozna borotválkozással, így igazából az akkumulátoridőre sem lehet panaszunk.

Összességében

Az ember szinte úgyis mindig a dokkolóban tárolja a készülékét, így elhanyagolható tényező az, hogy fél-egynapos töltési idővel kell számolnunk. Ha ezt nem nézzük, vagy nem zavar minket, akkor viszont egy remek kis borotvát kapunk, ami mindenhol a rendelkezésünkre áll, így az egész nap rohanó üzletemberek legkedvesebb és leghasznosabb eszköze lesz a mindennapokban.

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása