Business & Café

Karácsonyi ajándék az utolsó pillanatban?

16 dec 2017

Hozzávetőleg egy hét maradt hátra karácsonyig, de neked még mindig nincs meg mit fogsz ajándékozni szeretteidnek? Mint minden más helyzetre, erre is van megoldásunk!2015_kari_udvozlet1_1.jpg

Korábban egy cikkünkben már mutattunk olyan ajándékötleteket, amikkel biztosan nem fogsz mellélőni, most is így teszünk, de a különleges ezekben, hogy ha még most megrendeled őket, akkor pont be tudod tenni őket a karácsonyfa alá.

Ha december 18 délelőtt 10 óráig rendelsz az Espresso Shop-tól, akkor az még egészen biztosan meg fog érkezni a karácsonyfa alá! Nézd meg a kiemelt termékeket és rendelj még ma!

Ha a bőség zavarában nem tudsz dönteni, akkor megmutatjuk melyek a mi személyes kedvenceink!

Francis X1 Anniversary iper és filter kapszulás kávégép

Egy tökéletes karácsonyi ajándék, ami nem csak a fa alatt, de a konyhában is remekül mutat majd! Gyors, egyszerű és kitűnő ízvilágú kávét készít! Kell ennél több? Aligha!

francis-francis-x1-anniversary-stainless-steel.jpg

Csokoládé

Ha már kávé, akkor aprósütemények, kekszek, vagy éppen csokoládé! Az Illy legújabb kínálatába bekerült csokoládék nem csak egyedül ízletesek, hanem tökéletesen passzolnak az ebéd utáni kávé mellé is.dom_napo_criol_n_28_1.jpg

Barista tanfolyam

Ha már a fent említett ajándékok nem elegendőek, akkor minden bizonnyal egy igazi kávéínyencnek szeretnél ajándékot vásárolni. Na már most, ha megvan a tökéletes kávégép és a megfelelő csokoládé a kedvenc kávéhoz, akkor a legjobb, ha még több mindent tud szeretted a kávékról. Ennek egy tökéletes módja egy barista tanfolyam, ahol kitanítják őt a kávés szakma legféltettebb titkaira, hogy a kávék ne csak ízélményükben, hanem szakmailag is a legmagasabb színvonalat képviseljék.

Rendeld meg a legtökéletesebb ajándékot hétfő délelőtt tíz óráig és biztosan megérkezik a karácsonyfa alá! Kávéra fel!

Köszönjük, hogy az értékes idődet cikkünk olvasására fordítottad! Tudtál róla, hogy elköltöztünk? 

Csekkold le az új oldalunkat, szeretni fogod!

businessandcafe.hu

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása