Business & Café

2017: Történelmet írtunk - így lettünk blogból zrt!

30 dec 2017

365 nap, mint egy csettintés úgy elszállt. Na de hogyan lettünk bloggerekből zrt tulajdonosok? Mesélem, csak figyelj!befunky_collage.jpg

2016.12.31: 23:55. Kerekdomb

Imádok tósztot mondani. A srácok tudják is rólam, kedvesen el is nézik, és időnként még bátorítanak is, hogy beszéljek!

Amikor viszont tavaly Szilveszterkor szólásra emelkedtem, a következő mondattal zártam a kis monológomat -

Uraim, a következő év a sikerünk éve lesz!

2017.01.20: 18:00 Székelyudvarhely

dsc_0107.jpg

A siker elég korán bekopogtatott az ablakon, negyedikén kaptunk is egy felkérést, hogy tartsunk előadást Erdélyben, olyan fiataloknak, akik szeretnének vállalkozóvá válni. Állati jó kaland volt - megvicceltem a srácokat, utaztunk, előadtunk, kalandorkodtunk, nézd meg, olvasd el!

2017.02.20: A tönk szélén?!

Alig egy hónap telt el, és a nagy betűs Lehetőség kopogtatott az ablakunkon! Egy több milliós megbízás, egy nagy meló, szakmailag izgalmas, anyagilag korrekt, úgy látszik végre révbe érünk.

Kivettük az új belvárosi főhadiszállást, leraktuk a kaukciókat, bérleti díjakat, megvásároltuk a szükséges felszereléseket, és elkezdtünk gyártani. A szerződést pedig úgyis aláírjuk majd menet közben. Egy ekkora cég mit is tehetne mást? 

Mást tett. A szerződést nem írtuk alá, a munkánkat nem fizették ki, az ötleteket és a koncepciókat azért lenyúlták, majd megkértek bennünket, hogy távozzunk. Álltunk a szürke februári ég alatt, esett ránk a hideg eső, és gondolkodtunk, hogy most aztán mi a fene lesz velünk.

2017.03.01: A sales viharában

Business & Café (@businessandcafe) által megosztott bejegyzés,

Pont annyi pénzünk volt, hogy az irodát és ami kell hozzá, tudtuk fizetni, egyebekben pedig a luxus körülmények között fogyasztott májkrémes kenyér sem rossz élet.

Döntenünk kellett, vagy elkezdünk komolyan ügyfélkört építeni, vagy hamarosan lehúzhatjuk a rolót. A terv bevált, megtanultunk értékesíteni, ügyfélkört szerezni, és megtartani. A legfontosabb tapasztalatainkat egy sorozatban gyűjtöttük össze

2017. tavasz-nyár: sűrűsödik az energia

Kerestük az utunkat, mi is az amit igazán szeretünk, amiben kiteljesedhetünk. Közben, mint PR ügynökség tevékenykedtünk, de a PR a kkv világban problémás műfaj. A megrendelő sokszor nem érti meg, hogy mi is a PR valódi célja, és szeretné ha a PR marketing eredményeket hozna, de minimum együtt kell működni a többi kivitelező céggel, összehangolni a kommunikációt.

Éppen ezért fejlesztettük ki azt a módszertant, ami alapján most is dolgozunk. Jelenleg már full service, azaz mint teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség végezzük a munkánkat. A cégek átvilágítása, monitoringja, stratégiáinak építése, marketing kampányaik megszervezése és lebonyolítása, a tartalmak gyártása, PR megjelenések szervezése mind a mi feladatunk. A szolgáltatáscsoport egyetlen és legfontosabb célja: a vevőszerzés.

2017. november: A milliárdos kaland

dsc_0584.JPG

Egész évben törekedtünk arra, hogy azokat a kérdéseket, amiket feltesztek nekünk, legpontosabban válaszoljuk meg. Azért, hogy még izgalmasabb legyen a dolog, (ráadásul nekünk is vannak kérdéseink), az ország legjobb szakértőit, milliárdos cégek vezetőit, milliárdosokat, sztárokat hoztunk el nektek, hogy válaszoljanak a kérdéseitekre. 70 milliárd forintot termelő vállalkozások vezetői adtak vállalkozással kapcsolatos tanácsokat. Hogy érdemes-e hallgatni rájuk? Nagyon is!

2017.11.24 Budapest, Podmaniczky utca

Salamon napja. Ezen a napon írtuk alá a Golden Brothers Zártkörűen Működő Részvénytársaság alapító okiratát. Három és fél év munkája érett be abban a pillanatban. 

2017.11.02 Budapest: A végtelen lehetőségek világa

Bejegyezték a céget, ezzel pedig megnyílt előttünk a világ. Magyarországon először egy blogból zrt-vé tudtunk válni. Egyedülálló rekord, páratlan kaland, és a legmegdöbbentőbb, hogy ez még csak a sztori eleje!

2018.???

Rengeteg tervünk van, rengeteg álmunk, és sok izgalmas projektünk. Egy nagy átalakulásra is készülünk, de mindenről a maga idejében. Tartsatok velünk!

Köszönjük, hogy az értékes idődet cikkünk olvasására fordítottad! Tudtál róla, hogy elköltöztünk? 

Csekkold le az új oldalunkat, szeretni fogod!

businessandcafe.hu

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása