Business & Café

2020-ra teljesen automatizált lesz a vállalkozásod!?

01 feb 2018

Pontosan egy hónap telt el az új évből, de mi azt mondjuk, hogy érdemes már 2020-ra készülnöd, hiszen a következő években hatalmas fejlődésen fognak keresztülmenni a vállalkozások. Igen, jól gondolod, a tiéd is!fotolia_52223339_l_fotocredit_danilo-rizzuti.jpg

(A cikk megjelenését az xFLOWer forgalmazója a Click On Hungary Kft. támogatta)

November végén beszélgettünk Stygár Lászlóval, a Számlázz.hu alapítójával, aki szerint 2020-ra egy modern vállalkozónak csupán a kreatív dolgokkal kell majd foglalkoznia, minden más már automatikusan fog működni a háttérben. Ennek a kijelentésnek a hatására, mi már kicsit tovább is gondoltuk a dolgokat!

Az egész nem fog másról szólni, minthogy lesz egy rendszerünk, ami össze fogja fogni az összes adminisztratív, illetve a vállalkozásunk működéséhez szükséges kevésbé kreatív munkákat, együttműködve minden, már meglévő rendszerrel (mint pl. CRM, számlázó, ERP, stb.). Jó hír, egy erre mi már most, 2018-ban tudunk egy ütőképes megoldást!

Az xFLOWer egy workflow alapú rendszer, működéséről már korábban többször írtunk, de itt az ideje a jelen mellett a jövőre is gondolni, hiszen könnyedén lehet, hogy 2020-ra már ez a rendszer lesz az „egyik digitális munkavállalód”, hiszen képes lesz arra, hogy különböző eszközök és rendszereket együtt működtessen, „dolgoztasson”.

Itt tudunk visszacsatolni a Számlázz.hu-hoz, hiszen használatával könnyedén ki tudjuk küldeni számláinkat, kezelhetjük kintlévőségeinket, és ezek mellett még számtalan, a pénzügyeinkkel kapcsolatos ügymenetet tudunk menedzselni, (bár nem lehet tudni), de minden bizonnyal számlareklamációval nem fognak nagyon foglalkozni. Ha kiküldesz egy számlát és azt visszaküldik, hogy több ponton is hibás, az nem a Számlázz.hu feladata, hogy megválaszolja az ügyfelünk reklamációját, és korrigálja, esetleg küldjön egy új számlát.

Ahhoz, hogy vállalkozásunk hatékonyan működjön a jövőben is, már most szükségünk van egy workflow rendszerre, ami együttműködik azokkal a rendszerekkel, amik külön-külön tökéletesen ellátják a feladataikat, de összehangoltan egy plusz rendszer nélkül nem tudnának együttműködni.

És, hogy mi ebből az egészből a tanulság? Az, hogy a különféle üzleti folyamataidat egyáltalán nem érdekli, hogy milyen rendszerrel dolgozol, de az biztos, hogy workflow rendszer nélkül a vállalkozásod nem lesz automatizálható!

Reméljük tanulságos volt, csekkold a részleteket az xFLOWer weboldalán és tarts lépést a fejlődéssel!

Köszönjük, hogy az értékes idődet cikkünk olvasására fordítottad! Tudtál róla, hogy elköltöztünk? 

Csekkold le az új oldalunkat, szeretni fogod!

businessandcafe.hu

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása