Business & Café

ELKÖLTÖZTÜNK!!! - www.businessandcafe.hu

16 feb 2018

A régi lelkesedéssel, és még izgalmasabb tartalmakkal várunk a www.businessandcafe.hu oldalon!

businessandcafe_2.jpg

Kicsit megilletődve ragadtam billentyűzetet ennek a bejegyzésnek a megírásához. Utolsó cikkem a Business and Café blog.hu-s felületén, szám szerint a 416. Szép nagy csokor írás, mégsem a mennyiségre vagyok legbüszkébb, hanem arra, hogy rengeteg emberhez juttattunk el olyan gondolatokat, amelyeknek mind az volt a célja, hogy jobbá tegye az életüket.

Ha máris mennél tovább, az új helyünk a www.businessandcafe.hu - ott találkozunk!

Na de miért költözünk, hová, és ott mit csinálunk majd?

Nézzük szépen sorjában!

1. Mondd miért?

Szeretjük a blog.hu-t, jó volt hozzánk, a mai napig úgy tartjuk, kezdésnek az egyik legjobb felület. A Business and Café viszont meghaladta az itt elérhető kereteket.

  • A dizájn korlátai
  • Az értékesítés lehetőségei
  • A saját reklámanyagaink elhelyezésének lehetőségei
  • A marketingtevékenység korlátai

Mind-mind abba az irányba tereltek bennünket, hogy önálló felületen működjünk tovább.

2. Hová?

Az új hely a www.businessandcafe.hu, egy wordpress alapon működtetett felület, amin ugyanúgy van blog szekció, csak emellett be tudjuk mutatni nektek aloldalakon azt is, amivel újabban foglalkozunk. Rengeteg olyan izgalmas projektünk van, amit szeretnénk veletek megosztani, de itt nem lenne rá lehetőségünk a technikai korlátok miatt. Számos extra tartalmunk van, amit csak egy .hu-s oldalon keresztül tudunk megosztani veletek.

3. Mit fogunk ott csinálni?

Rengeteg klassz tartalmat készítünk a tapasztalataink alapján, és ezt próbáljuk a lehető legizgalmasabb módon át is adni nektek - például hírlevél rendszert működtetünk, teszteket, kvízeket, videókat, tananyagokat, képzéseket csinálunk, hogy ezzel is segíthessünk nektek.

Elérni az álmot, amiért mi is küzdünk minden egyes nap. Szabaddá válni - szakmailag, emberileg, anyagilag. Bloggerként vagy vállalkozóként. Attól, hogy mi egyszerre csináltuk a kettőt, még nem kötelező mindenkinek így tenni.

Tartsatok velünk, a buli nem ért véget, csak egy új helyen folytatjuk!

www.businessandcafe.hu

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása