Business & Café

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox koncert Budapesten

05 máj 2016

Múlt századvégi varázslattal érkezik Budapestre a Scott Bradlee's Postmodern Jukebox nevű fantasztikus brit csapat. 2016. május 27-én a MOM Sportban adnak nagyszabású koncertet.

scott-bradleeys-postmodern-jukebox-tickets_05-07-15_17_551d9ce292848.jpg

Mi is az a Postmodern Jukebox? Egy olyan fantasztikus brit csapat, akik képesek arra, hogy egy időkapszulába ültessenek minket, és a jelent összemossák a múlt századdal. A Postmodern Jukebox koncertjein az olyan előadók slágereit, mint Beyonce, Britney Spears vagy Taylor Swift olyan hangzásban hallhatjuk, mintha csak Ella Fitzgerald, Judy Garland vagy Nina Simone énekelné el őket.

Aki szeretne ebben az igazán különleges zenei kalandban részt venni, az megteheti május 27- én a MoM Sportban. A koncert alatt az előadókat egy kisebb big band kíséri egy olyan hangulatú színpadon, ami egy pillanatra sem zökkent ki ebből a múlt századvégi varázslatból.

A Postmodern Jukebox zenei atyja és névadója Scott Bradlee alig múlt harminc éves, de már most az egyik legtehetségesebb amerikai zeneszerzőként, hangszerelőként és zongoristaként tartják számon. A zenekar csupán két éve indult útjára, de már most több mint 400 millióan nézték meg a dalaikat az interneten. Ezek után nem csoda, ha az elmúlt évben már kizárólag teltházas koncerteket adtak még Londonban is, idén pedig több, egyre több európai nagyvárosba és egyre nagyobb helyszínekre látogatnak el, így külön öröm, hogy ezek között Budapest is szerepel.

Sok más zenei ötletük mellett legutóbb Taylor Swift dalát, a Blank Space-t a régi idők kabaréjának zenei világába ültették, Meghan Trainor All About The Bass című slágerét jazzel fűszerezték, majd a Backstreet Boys I Want It That Way klasszikusát egy kis hetvenes évekbeli soul hangzással bolondították meg.

Sikerességüket jól bizonyítja, hogy több neves művész is a rajongóik között van, akik ennek mindig hangot is adnak, néha szó szerint: vendégeik között volt például Dave Koz, a hatszoros Grammy-díj jelöléssel büszkélkedő világhírű amerikai szaxofonos, aki George Michael Careless Whisper-jének jazz átiratában és a Trónok harca főcímzenéje kapcsán dolgozott együtt a Postmodern Jukebox zenészeivel. Az amerikai énekesnő, Niia is stúdióba vonult a zenekarral és elkészítették a The End of the World “space jazz” változatát.

A MoM Uszoda és Sportközpont csarnokában május 27-én pedig mindenki meggyőződhet arról, hogy a sztárok nem tévedtek és egy olyan produkciót hallhatunk, amely időben és térben egyaránt korlátlan!

moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafeJegyvásárlás: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/scott-bradlees-postmodern-jukebox-budapest-mom-sport-422829/event.html

süti beállítások módosítása