Business & Café

Fröccs piknik a Városligetben

18 máj 2016

Május 20-22 között rendezik meg a IV. Fröccs Piknik a Ligetben nevű rendezvényt a Vajdahunyadvárnál, ahol három napon át gyönyörű környezetben kóstolhatóak meg borfröccsök, valamint sörből, pálinkából, és egyéb italokból készült spriccerek. Természetesen éhesek sem maradnak a vendégek: a szervezők az ország legjobb street food ételeit vonultatják fel a Városligetben. A belépés ingyenes.

froccs1.jpg

Finom ételek és italok, lampionok, utcazene és árnyaserdő - május 20-22 között a Városligetben, a Vajdahunyadvár előtti zöld placcon rendezik meg a IV. Fröccs Piknik a Ligetben nevű programot. A rendezvény fő résztvevője három napon át a méltán híres magyar frissítő ital, a fröccs, amely kezdetben Jedlik Ányos feltaláló által spriccer néven vált ismertté, ám azóta több száz módon készítik és szeretik az emberek.

Ebben a három gyönyörű napban szeretnénk bemutatni a látogatóknak a legfinomabb és legkülönlegesebb fröccsöket. A borfröccsökön túl italmestereink sörből, pálinkából, és egyéb italokból is készítenek majd nagyszerű spriccereket és természetesen, hogy az egész családnak kedvezhessünk, lesznek alkoholmentes friss gyümölcsfröccseink is.

- mondta Necz István főszervező.

Az italok mellett a IV. Fröccs Piknik a Ligetben nevű rendezvényen megtalálhatóak lesznek a legnépszerűbb és legjobb hazai street food konyhák is.

Akinek nincs kedve asztalnál ülve fogyasztani, arra kérjük, hozzon magával plédet és piknikezzen velünk együtt a Városligetben, élvezze a gyönyörű zöld területen a finom italokat és ételeket. Természetesen estére sem maradunk látnivaló nélkül: lampionokkal és utcazenével varázsolunk különleges hangulatot a ligetbe.

- tette hozzá a főszervező.

Az eseményhez hazánk legnevesebb borházai, legnépszerűbb fröccskocsmái csatlakoznak.

moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

süti beállítások módosítása