Business & Café

3 igazán menő csapatépítő rendezvény Budapesten!

03 júl 2016

Ha gyorsan akarsz haladni, indulj egyedül, ha messzire akarsz jutni, tedd azt csapatként! 3 programot ajánlunk, amivel összetartó csapatot építhetsz!

jag_6740.jpg

1. Dunarama- Élményhajózás Budapesten

jag_6721.jpg

Budapest éjjel és nappal is gyönyörű. Honnan is élvezhetnénk a legjobban ezt a csodálatos látványt, mint a vízről?

Egy igazi luxusszalont idéző vízi limuzint ajánlunk az eleganciára vágyó csapatoknak. A velencei vízitaxi mintájára készült, mahagóni borítású, bőrülésekkel felszerelt hajó kifinomultságával felejthetetlen élményt nyújt. A gyönyörű pesti látképpel, hangulatos zenével és finom pezsgővel garantált a felejthetetlen közös élmény. Ezt már mi is kipróbáltuk, nekünk abszolút bevált!

2. Kijutós téma

escape1.jpg

Mi is hozhatna jobban össze egy csapatot, mint a félelem az ismeretlentől? A kijutós szobák talán már túl vannak népszerűségük csúcsán, de még mindig sorra nyitnak az újak, és még mindig menők. Például egy jó kis eltévedés a Budavári Labirintusban? Vagy egy romos körúti házban? Az instant világvége, vajon összehozza a csapatot? A következő részből kiderül!

3. Háború!

8.png

Airsoft, paintball, lézerharc? Pesten minden van! A közös harc, az együttes erőfeszítés meg fogja hozni az annyira vágyott összhangot bármelyik cégbe. Kivéve, ha az egyik csapat annyira elveri a másikat, hogy az már ellenszenvbe fordul át. De ez már inkább vállalati történelem.

moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

süti beállítások módosítása