Business & Café

Hogyan maradj stílusos a nyár végén?

24 aug 2016

Közeleg az ősz, de ez nem azt jelenti, hogy egyből elő kell venned egy tucat fekete színű ruhát! Maradhat még a nyári ruhatár egy kicsit keverve az őszivel. Lássuk, mindez hogyan lehetséges!blue_clutch_1_1440x960.jpg

1. Színek

Sokan azt gondolják, hogy ősszel és télen csak sötét színű ruhákban lehet járni, tavasszal és nyáron pedig csak világos, színes darabokban. Azonban nincs semmiféle szabály, vagy divat, ami ezt igazolná. Minden szezonban vannak sötét, világos és élénk színű, trendi darabok is.13432425_1143441952394706_5674608668674429350_n.jpg

Ne rakd még el a színes ruháidat a szekrény mélyére! Viseld őket bátran kiegészítőként egy-egy őszi meleg szettben, vagy hordhatsz tetőtől talpig is színeset (persze egymással harmonizáló darabokat). Nincs is jobb, mikor egy esős, borús napba te viszel színt a megjelenéseddel! 

2. Emlék

Most még nyugodtan viselheted a nyaralásról hozott, vagy kapott kiegészítőket. Egy kagylós ékszer, vagy néhány színes karszalag bármilyen meleg szettet nyári hangulatúvá varázsol azonnal. A vakáció emlékei mindig kellemes kisugárzást közvetítenek a viselőjéről.il_fullxfull_803124877_6qj9.jpg

3. Időjárás

Pakold ki a kedvenc nyári szettjeidet, mellé rakd ki az őszieket és most keverd össze őket! Nem csak a színeket lehet keverni, hanem a különböző évszakra "való" ruhákat és kiegészítőket is.

Mivel még nincs olyan hideg, bátran hordhatod a legkedveltebb forrónadrágodat ősszel is, amit egész nyáron a kánikulában viseltél. Vegyél fel hozzá egy (nyári) csizmát és (kis)kabátot! Ha kisüt a nap, a kabátot kösd a derekadra és már mehetsz is tovább. elena_perminova_short.jpgEsős időben viselj átlátszó esőkabátot, vagy egy olyan színű esernyőt, ami megy a szettedhez. Ha nagyon színesen öltözködsz és nem tudnál olyan árnyalatú esernyőt választani, ami a legtöbb ruhádhoz illik, akkor vegyél trend színben (rózsakvarc, derű) pompázót és tuti egyedi lesz a megjelenésed!

Kerüld a gumicsizmát, mert azon kívül, hogy praktikusnak érzed esőben, semmi másra nem jó! Ha mindenképp abban akarsz reggel indulni, mert nagyon esik, vigyél magaddal váltócipőt és amint teheted, vedd át!

+1. Smink

A sminkkel nagyon jól lehet hangulatokat és évszakokat tükrözni. Hordj olyan színeket, amik a nyárra emlékeztetnek, vagy amiket a nyáron is hordtál! Kísérletezz új trükkök kipróbálásával este, mielőtt amúgy is lemosnád az aznapi sminkedet, mert ha elrontod, akkor nem baj. Reggel nem biztos, hogy lesz annyi időd, hogy új sminket próbálj ki. makeup-products.jpgEgy-két színes dekorkozmetikum jó kedvre derít és frissebbé teszi a megjelenésedet mindamellett, hogy remek kiegészítő is lehet. Ha van egy érdekes narancs táskád, amihez éppen egy ruhadarabod se illik, de van egy rúzsod, ami igen, akkor azzal is tökéletes összhangot teremthetsz az egyedi táskádnak. Legyél kreatív és merj öltözködni az időjárástól, korodtól és hangulatodtól függetlenül is! 

moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

Kelemen Henriett

süti beállítások módosítása