Business & Café

Hogyan legyél önerőből milliomos? #1

04 sze 2016

Milliomossá válni nem könnyű feladat, de ahogy a cipőfűzésnek, a meggazdagodásnak is megvannak a maga technikái.

man-talking-about-architecture-ideas-picjumbo-com.jpg

1. Jól megérdemelt pihenés?

A pihenés nagyon fontos. Kisimítja az idegeket, feltölt, energizál, megihlet. A legfontosabb szempont viszont ebben az esetben is az, hogy megtaláljuk a helyes mértéket, és módot.

Természetesen fontos elkerülni a kiégést, de a túlzásba vitt pihenés - vagy inkább talán lustaság - nem fog segíteni elérni céljaidat.

2. Az elején ne a pénzzel foglalkozz!

Tudom nehéz megállni, de először érdemes félretenni a pénz kérdését. Az ember hajlamos elragadtatni magát, ha megszületik egy nagy ötlet. Óhatatlanul elkezdünk firkálni egy füzet sarkára, vagy fejben számolni, vajon karácsonyra megvesszük-e már az első Porschét.

Ha pozitívan akarom megközelíteni, nyilván erőt ad majd a hétköznapokban, ha a vágyott anyagi függetlenséget vizionálod. Az ember azonban hajlamos álmokat dédelgetni, és elhagyni a realitást, ezen felül olykor olyan - egyelőre indokolatlan - magabiztosságot vesz fel, ami le tudja terelni a nagy célhoz vezető útról.

3. Képezd magad és dolgozz keményen!

Ez két legerősebb ütőkártya az életben. Egy felkészült, és naprakész ember nem riad meg, ha az élet kihívások elé állítja - nem is igazán érheti meglepetés, de ha mégis, biztos, hogy jól fog rá reagálni.

Azt mondod már így is túlképzett vagy? 

A világban minden egyes nap annyi új ismeret, információ, technikai áttörés születik, egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy lemaradj. Ha folyamatosan fejlődsz tudod majd tartani a tempót, de ha elhagyod magad akkor biztosan nem fog sikerülni. 

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása