Business & Café

Miért tesztel autókat a Business & Café?

24 sze 2016

Nem vagyunk autós újságírók, nem vagyunk műszaki emberek, és mégis egyre többször kötünk el különböző verdákat. Jövő hétvégén jön az új teszt. Mesélünk a miértekről és hogyanokról!

14429296_1266473560052550_1130501982_n.jpg

Sikerünk eredményének a legtöbben nem ugyanazt választanánk, de valljuk be őszintén sokan kezdenénk az igazán komoly anyagi siker megünneplését egy igazán komoly verda beszerzésével!

1. A jó öreg komfortzónán kívül

vlcsnap-2056-12-16-03h18m29s164.png

Amikor elviszel egy, az autógyártás aktuális csúcsát jelképező gépet, az természetesen euforikus állapot. Minden esetben szervezünk valamilyen kalandot is az adott típus köré. Egyrészt, mert imádjuk az új élményeket, másrészt hiszünk abban, hogy az autók is megérdemlik az újszerű bemutatáshoz méltó környezetet. Ezért készül ennyi fotó, videó, és bejegyzés ezekről az alkalmakról. Szeretnénk veletek is megosztani a fantasztikus élményt!

2. Rövid kitérő a státusszimbólumok világába

20160809_162450_0.jpg

Egy drága autó, mint státusszimbólum. Szinte közhelyes tény. Na de mit mond a tudomány?

Evolúciós perspektívából a fizikai vonzerő fontos és meghatározó tényező: ez gyakran ösztönző erő a reproduktív kapcsolatok fejlődése szempontjából. Az első interakciót motiváló vonzerő nélkül több potenciálisan jelentős kapcsolatot egyszerűen el lehetne felejteni. Ez a perspektíva feltételezi, hogy az emberek (és sok más faj) alkalmazkodnak a fizikai vonzerő jelzéseihez, mint a termékenység és a reprodukciós lehetőség jelzéseihez.

(Manusov-Patterson, 2006)

Ja, szóval a drága autó tudományos tények alapján is igazolhatóan menő. Ez önmagában nem is lenne talán túlzottan nagy meglepetés, az igazán fontos kérdés, hogy vajon egyéni szinten is működik a dolog? Határozott álláspontunk szerint, IGEN!

Társadalmi normák ide, vagy oda, egy ilyen verdával a ház előtt az ember magabiztossága egészen más dimenzióba kerül. Az érzés, hogy minden rendben van, megacélozza az akaratot. Egyszerűen nem tudod kivonni magad a tökéletesre csiszolt formák, a sokáig tervezett extrák és a minőségi anyagok hatása alól.

3. Tényleg állati jó

vlcsnap-2983-05-26-21h38m05s271.png

Álszent dolog lenne kizárni az egyéni motivációt. Őszintén szólva nagyon élvezzük az autótesztek varázsát. Rendelkezésedre áll egy "állat" verda, a végtelen országút, és semmi más dolgod nincs, mint a tapasztalatok begyűjtése, hogy elmesélhesd az igen tisztelt olvasóknak. Persze stílusunkhoz híven nem pusztán műszaki szempontból, sokkal inkább a jó öreg Business Lifestyle vonalon.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves Olvasónknak, hogy lehetővé teszitek számunkra az ehhez hasonló kalandok megélését, és azt is, hogy mesélhetünk róla. Nagyon köszönjük kedves olvasóink, hogy követtek minket, reméljük, minél több értéket tudunk adni nektek a jövőben is! Mi rajta leszünk!

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása