Business & Café

Nem kell tökéletesen készen állnod!

05 okt 2016

Várni a tökéletes pillanatra: sokunk életében jelen van. A pillanat, amikor a tudásunk, a tőkénk, a tapasztalatunk, mind készen áll, hogy azonnali és óriási sikert érjünk el. Létezik egyáltalán ilyen?

fb_img_1463000612165.jpg

1. Mire vársz tulajdonképpen?

Ne azzal töltsd életed legszebb éveit, hogy életed legszebb éveire vársz! Az ésszerűtlen kockázatvállalás, és a hanyag kapkodás között óriási szakadék tátong. Ha megvan benned az akarat, és rendelkezel a megfelelő képességekkel nincs értelme tovább várnod. Minden egyes várakozással töltött nappal csak új lehetőségektől esel el, amivel mások viszont habozás nélkül élni fognak!

A szemérmetlen igazság az, ha a sikeres emberek addig vártak volna, míg készen érzik magukat az indulásra, sosem tették volna meg az első lépést. Ugyanis egyszerűen nem létezik tökéletes készenlét.

2. Mit tudsz arról, amit csinálni szeretnél?

Tudásod már van? Nagyon jó, akkor tapasztalatra lesz szükséged. Ezt viszont sehogyan máshogy nem lehet megszerezni, csak úgy, ha nekikezdesz és csinálod!  

A tapasztalatod nem abból nyered, ha egy íróasztal mögött kuporogva szakkönyveket olvasol, vagy egy szórakozóhely cigizőjében félspicces okoskodók "énbezzegígycsinálnám" hantáid hallgatod.

A jó matrózt a tenger neveli.

Lépj ki a komfortzónádból, és cselekedj!

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása