Business & Café

Az igazán szerencsés emberek 4 titka!

24 okt 2016

Azt sajnos nem árulhatjuk el, hogy hogyan nyerd meg este a lottót. Abban viszont adhatunk tanácsot, hogy milyen dolgokat szükséges előtérbe helyezned, hogy amikor majd elérkezik a kedvező alkalom, a szerencse ne kerüljön el.

good-luck1.jpg

1. Szerencse = tettre kész lényeglátás

Minden ember élethelyzetek ezreit éli meg naponta, mégis csak kevesen kovácsolnak egy lehetőségből eredményt. 

Kevésbé vagyunk lényeglátóak, mint hisszük, és ezt annak köszönhetjük, hogy túl sok zajt engedünk az életünkbe.

Olyan dolgokra vagyunk kíváncsiak, amelyekhez semmi közünk, olyan külső programoknak akarunk megfelelni, amelyektől mi magunk is berzenkedünk, és olyan célokért gürizünk, amelyek nem is tesznek boldoggá.

2. Tervezés és előkészítés

A szerencse magadhoz édesgetésének egyik legegyszerűbb és mégis leghatékonyabb módja, ha gondolkodsz. Akármibe vágsz, előre végiggondolod mi várható, és neked mit kell tenned az adott szituációban a siker elérése érdekében. Az improvizáció jó ötletnek tűnik, de majdnem mindig pofára esés lesz a vége.

3. A 'Csak csináld!' művészete

Lépni kell, ha eljön a pillanat! Olykor nem kellenek tervek, olykor elég, ha van tököd kiállni magadért! Be kell menni a főnökhöz? Meg kell alapítani a céget? Ki kell küldeni az árajánlatot... vagy csak meg kell csókolni végre a lányt?

Mindenki fenevad akar lenni, mindaddig amíg el nem érkezik az idő a cselekvésre. Ne gondold túl a dolgokat, cselekedj! A túlgondolkodás megöli a boldogságod és az álmaid!

Félsz? Én is. Mi is. De a valóság azt mondja, helytelenül tesszük! Tudományosan bizonyított tény, hogy, sokkal többet szenvedünk a képzeletünkben mint a valóságban - szóval... engedd el!

4. Kilépés a komfortzónából 

Korábbi videóinkban már foglalkoztunk vele. Ha sikeres akarsz lenni, előbb vagy utóbb eljön majd az idő, amikor ki kell lépned a komfortzónádból. Fel kell hívni valakit, el kell küldeni az emaileket, be kell adni a pályázatokat, kérdezni kell.

Nem sikerül? Azt mondják, hogy nem? Vagy esetleg azt, hogy NEM? Ne add fel. A kitartásod meg fogja hozni a jutalmát, és 999 nem után még jobban is fogsz örülni az első igennek. Ne félj hibázni, minden sikeres ember útja kudarcok sorozatán át vezetett! 

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása