Business & Café

Eláruljuk titkainkat! Holnap startol a B&C Blogger Akadémia

18 nov 2016

Elérkezett hát a pillanat. Két és fél év tapasztalatának átadása következik. Az esszenciális tudás összefoglalása, amikor két óra alatt megtanulhatod hogyan építsd fel a saját médiabirodalmad!

20160714_191004.jpg

1. Hiteles

A Business & Café két és fél éves működése során számos elismerést zsebelt be. Első elismerésként mi lettünk az év leginnovatívabb üzleti médiafelülete, legutóbb pedig néhány hete, egy független bloggercsapat választott minket Magyarország legbefolyásosabb bloggereivé.

Az elismerés önmagában viszont még senkit nem tesz hitelessé. Miért érdemes mégis figyelned a tanácsainkra? 

Mert értünk hozzá. Elméleti tudásunkat két és fél év gyakorlata alaposan kiegészítette. Multinacionális és hazai óriáscégek is megbíznak a médiával kapcsolatos ötleteinkben, a szakterületen szerzett tudásunknak köszönhetően. Több sikeres blog felépítésében is segítséget nyújtottunk - az egyik negyed év alatt ért el stabil negyed milliós látogatószámot. Több ezer kontentet (cikkeket, interjúkat, képeket, infografikákat, és videókat) készítettünk, aminek köszönhetően a birtokunkban van a sikeres blogépítés receptje.

2. Őszinte

A tartalommal viszont (hiába ez az alapja mindennek) önmagában nehéz pénzt, szponzorokat, vagy bartert szerezni. Éppen ezért nem csak a klasszikus blogolásról fogunk beszélni az előadáson, hanem a menedzsment feladatait és módszereit is részletesen ismertetjük.

Kidobnak az ajtón? Megtanítunk, hogyan mássz vissza az ablakon! Nem hisznek benned? Megtanítjuk hogyan érj el eredményt a nagy cégeknél is! Hogyan kerülj kapcsolatba a partnerként vágyott cégekkel? Hogyan készítsd el a saját kiajánlódat? Mivel hívhatod fel magadra a figyelmet? Mennyit érnek egyáltalán a felületeid? 

Bármilyen blogolással kapcsolatos kérdésedre válaszolunk - őszintén.

3. Gyakorlatban alkalmazható

A legtöbb ismeretátadási programmal kapcsolatban az alapvető problémát mindig az adaptálhatóság nehézsége jelenti. A klasszikus - Jól hangzik, de mégis hogyan kellene ezt nekem megcsinálnom? - kérdése. A Blogger Akadémiát éppen ezért építettük fel a saját tapasztalataink alapján. Ahogy a jelszavunk is mondja: 0% Közhely - 100% gyakorlat. A rendezvényen figyelni fogunk arra, hogy teljesen tapasztalatlan és profi bloggerek is gazdagodjanak új módszerekkel, információkkal, trükkökkel.

Megvásárolom a képzést!

Ha eleged van már a sok önfejlesztő közhelyből, amit lenyomnak a torkodon. Ha szeretnéd megteremteni magadnak azt az életet amire bloggerként vágytál. Ha végre úgy döntöttél, Te leszel a legjobb! A Blogger Akadémia Neked szól!

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása