Business & Café

Mi elárultuk - innentől csak rajtatok múlik! B&C Blogger Akadémia

23 nov 2016

Pörgősen, gyorsan és a szakmaiság jegyében telt el az a két óra, amikor beavattuk a jelenlévőket a hatékony és sikeres blogolás rejtelmeibe. Beszélgessünk miértekről, hogyanokról, és a jövőről is!

dsc_0265.jpg

1. Miért éreztük ezt fontosnak?

Hiszünk abban, hogy a tudás megsokszorozva többet ér, mintha ez ember zsugori módon rejtegetné. A saját know-how-nk, tudásunk, tapasztalatunk esetében sincs ez másképp. Többen is kérdezték tőlünk: nem féltek elárulni a módszert? Hogy nektek hogyan sikerült mindez?

A válasz erre természetesen egy határozott nem. Egyrészt az esszencia nem kopírozható, másrészt aki végighallgatta az előadást, maga is ráébredhetett - ez a módszer nem alkalmas arra, hogy valaki egy az egyben 'lenyúlja' az olvasótáborunkat, partnereinket, szponzorainkat. A legnagyobb titka (mint mindennek) a sikeres bloglásnak is a folyamatosan befektetett munka, és szenvedély. Csak ez hozhatja meg az igazi átütő sikert!

2. Miről volt szó?

dsc_0064.jpg

Az előadás első felvonásában Kulcsár Edina szépségkirálynővel, modellel, tehetséges üzletasszonnyal és bloggerrel(!) beszélgettünk a közösségi média használatáról, erősítéséről, és értékesítési lehetőségeiről.

Fontos tanulság, hogy csak őszintén, a saját személyiségünket adva, a karakterünknek nem ellentmondó kampányokba vágjunk bele.

Ezt követte az akadémia két előadása. Az első egy órában Battay Máté szerkesztő (jelen sorok írója) adta át a tudását a tartalmi felépítéssel, kontent marketinggel, és média kampányok felépítésével kapcsolatban.

A második óra előadójaként pedig Tóth Patrik lapmenedzser osztotta meg a partnerek megszerzéséről, a kapcsolatok megtartásáról, és a bevételszerzésről szerzett, eredményesség szempontjából létfontosságú tapasztalatait. 

3. Mi következik ezután?

dsc_0138.jpg

Rengeteg levelet kaptunk, sokan érdeklődtek az előadással kapcsolatban a legkülönbözőbb felületeken, és sokan sajnálkozásukat fejezték ki amiért a számukra nem megfelelő időpont miatt nem tudtak részt venni a rendezvényen.

Éppen ezért a B&C csapat úgy döntött, a témára való nagy érdeklődés miatt folytatja a bloggerképző misszióját, és a jövőben is rendez a mostanihoz hasonló akadémiát.

Képzéseinkkel kapcsolatosan hamarosan új blogot is indítunk, új formátumban videón is elérhetővé tesszük a tananyagokat - és még számos meglepetést is tartogatunk nektek!

A jövőben a B&C rendszeresen tart rendezvényeket, amelyeken a hozzánk illő témákból fogjuk átadni nektek a tudásunk legjavát. Szeretnél végre profi bloggerré válni? Megtanítunk rá. Szeretnéd megismerni a történetünket? December 10-i közönségtalálkozónkon, a 'The Premier Show'-n megteheted. Szeretnéd megtudni mit tanultunk a sikerről és a gazdagságról azoktól a milliárdos üzletemberektől akikkel interjút készítettünk? Akkor januárban is találkozunk!

Teljes képgaléria

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása