Business & Café

3 érv, amiért ősszel is megérte kilátogatni a PlayIT Show-ra!

01 dec 2016

November utolsó vasárnapján rendezték meg a budapesti PlayIT Show-t, ahonnan természetesen a Business & Café csapata sem hiányozhatott.logo.jpg

A tavaszi rendezvényhez képest a rendezők számtalan változtatást hajtottak végre, annak érdekében, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát. Lássuk miért volt érdemes ősszel is részt venni az ország legnagyobb gamer rendezvényén!

1. Virtuális valóság

Már tavasszal is megfigyelhető volt, hogy a rendezők igen nagy hangsúlyt fektettek a virtuális valóság bemutatására. Az egyre több megjelenő eszköznek valamint a növekvő érdeklődésnek is köszönhetően minden eddiginél több eszköz közül választhattunk, aminek köszönhetően a tavasszal tapasztalt hosszú órákon át tartó sorban állás is lényegesen lerövidült.

vr.jpg

2. Mozgás

Azoknak sem kellett félniük, akik két játék kipróbálása között szívesen átmozgatta volna magát. Falmászás, asztalitenisz, amerikai futball, gördeszkázás és számtalan más sportot is kipróbálhattak a mozogni vágyók.

Ezek mellett a pankráció rejtelmei közé is betekintést nyerhettünk, köszönhetően a bemutatónak.

am_futball.jpg

3 .Videósok

Mindamellett, hogy a legújabb számítógépekkel és a legjobb eszközökkel ismerkedhettünk meg, a magyarországi youtuberek jelentős része is meghívást kapott a rendezvényre, a jelenlévők nagy örömére.

Négy dedikálózónában, egész nap autogramokat osztottak, de természetesen képet is lehetett velük készíteni.Amikor épp nem aláírásokat adtak , akkor pedig a különböző színpadokon lehetett tőlük kérdezni, együtt játszani, vagy egy adott témában mélyebb beszélgetést folytatni.

ytber.jpg

2016-ban ez a rendezvény volt az évzáró is egyben, viszont 2017. április 29.-én újra megrendezésre kerül Budapesten a show, sőt! A szervezők már bejelentették, hogy 2017-ben megrendezik az első, Magyarországon kívüli PlayIT Show-t, Belgrádban.

Azt gondoljuk, jövőre is számtalan érdekességgel és újítással szolgál majd a PlayIT, amelyeket nem szabad kihagynia senkinek sem!

Képek innen és innen.

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása