Business & Café

A legmotiválóbb üzleti blog története

09 ápr 2017

Konferenciára menni, konferencián előadni. Nem nagy szám, mindenki csinálta már - igen ám, de nem a Business & Café-val!dsc_0192_1.JPGAz ok igen egyszerű volt, felkértek bennünket, hogy tartsunk előadást az Óbudai Egyetemen egy külkereskedelmi konferencián. Külkereskedelmi konferencia? Te jó ég! Mi közünk van nekünk a külkereskedelemhez? Mire elkészültünk az előadásunkkal, rá kellett ébrednünk - több, mint gondoltuk volna.

Úgyhogy fogtuk magunkat, és a Business & Café április 8-án, megtartotta történetének első egyetemi előadását. Egészen pontosan: Nemzetközi cégek, hazai influencerek - beszámoló a magyar internet világából, című előadásunkat. Marketing, social média trendek, automatizáció, és PR képezte az előadás legerősebb vonalát.

dsc_0218.JPG

A konferencia két szervezője Klein Micsidma és Kiss Viktor elképesztő lelkesedéssel láttak a konferencia megvalósításának, már a télen felkerestek bennünket, és felkértek, hogy adjunk elő. A B&C  törzsolvasóiként hamar felmerült bennük a gondolat, ha már külkereskedelem és vállalkozásfejlesztés a téma, miért ne színesítenék a programot két fiatal, a területen jártas médiavállalkozó előadásával (vagyis velünk).

Na de most jön még csak a duplacsavar, ugyanis Micsidma és Viktor a kedves szavak mellett formálisan is meg akarták köszönni a sok motivációt, amit a Business & Café adott nekik, így az ESN Óbudai Egyetem nevében megajándékoztak bennünket 2017 Legmotiválóbb Üzleti Blogja címmel. 

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása