Business & Café

A legkirályabb vidéki csapatépítő rendezvény

13 ápr 2017

Minden birodalom egy közösségből lett. Minden közösség egy csapatból. Minden csapat egy ötletből. Na de milyen ötlettel építhetsz igazán összetartó csapatot? Mutatjuk a tutit, idén a víz az úr!

dsc_0234.JPG

Kovács András kapitánnyal, az ExtrémBalaton.hu tulajdonosával beszélgettünk arról, hogyan is lehet igazán menő csapatot építeni a Balatonon.

1. Rt. Rangadó Regatta 

dsc_0198.JPG

Ha valakinek csak egy napja van rá, hogy izgalmas csapatépítő eseményt szervezzen a céges vitorlásverseny a legkirályabb választás! Verseny az üzletben, verseny a piacon, és pihenésképpen verseny a Balatonon! Ha egy pörgős csapatról van szó, akik akcióra és nem csak kikapcsolódásra vágynak, nincs is jobb a vízen történő vetélkedésnél! 

10 hajó a vízen, mindegyiken profi kapitány és a legénységi feladatokat ki más láthatná el jobban, mint ti? Tengerre magyar! A magyar tengerre.

2. Expedíció indul!

20151003_111818.jpg

Úgy gondolod egy igazi összetartó társulat kovácsolásához néhány óránál több időre van szükség? Mi is lehetne értékesebb csapatépítő program, mint egy több napos vitorlástúra a Balatonon? 

A több napos kirándulás egyik nagy előnye, hogy minden nap új kikötők, új városok, új élmények várnak. Közben a csapat tagjai megtanulhatják az alap dolgokat is a vitorlázással kapcsolatban: csomókat kötni, a hajó vezetést, vagy éppen a vitorlák megfelelő beállításait. Békésen siklani a kék hullámokon, mindennel felszerelt kényelmes hajók, tiszta ég, fehér fellegek.

3. Pihenés közben is épül a csapat

17190617_1255613947848986_7370272256046337688_n.jpg

Az estéket a Balaton leghangulatosabb borospincéiben töltjük, ahol a finom ételeké és a boroké a főszerep. Rendezvényeinket motivációs és sales tréningekkel is meg tudjuk erősíteni, hogy ne csak pihenjen, de fejlődjön is a csapat!

Több napos rendezvényeknél a vitorlázás mellett szívesen kiegészítjük a programot bringatúrával, vagy golf oktatással is, a minél maradandóbb élmény érdekében.

+1. Nem csak a Magyar Tenger?

Ha egy nagyobb kaliberű programra neveznétek, irány az Azúrkék Adria, ahol a kemény tenger edzi majd meg a vállalat vén tengeri medvéit, és lelkes amatőreit.

Vízre vágysz? ExtrémBalaton.hu!

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása