Business & Café

Hogyan lehet a kávézás élményét fokozni?

15 jún 2017

A kávé szeretete több száz évre nyúlik vissza - valaki feketén issza, valaki több kiegészítővel, de a kávézás már-már egy életérzés. A finom ízek elérése után adódik a kérdés, mégis hogyan lehetne még magasabb szintre emelni a kávézás élményét?iac_ron_arad_gruppo_esp_cap_1_1.jpg

Ha a kávé minősége már kifogástalan, akkor a csészék alakjával és megjelenésével lehet a legtöbbet tenni a tökéletes élmény kialakításáért. Régóta így gondolkodik az Illy is, aki most egy új kollekcióval állt elő, de mielőtt lerántjuk a leplet róla, utazzunk vissza az időben!

Az Illy csészekollekciójának sikere 25 éve töretlen. Az elképzelés a kezdetektől fogva ugyanaz - mindennek, ami a kávézáshoz köthető kifogástalannak és szépnek kell lennie, ezzel is kiemelve az Illy és a kávé minőségét a számos márka közül.

Már az első csészék formájának kialakítását is hosszas tervezés előzte meg, hogy a kávézás ne csak egy berögzült szokás , hanem minden egyes korttyal egy újabb szívmelengető élmény legyen.

Az első elkészült darab után annyian beleszerettek a csészék formavilágába, hogy mindenki ilyen dizájnos kollekcióból szerette volna elfogyasztani kedvenc kávéját, ekkor jött el az idő a csészék dekorálásának. Minden évben mások tették mindezt, ami mára egy hagyománnyá nőtte ki magát. Na de vissza a jelenbe!

Az idei kollekció csészéinek dizájnját Ron Arad tervezte, amely stílusát tekintve egyszerre absztrakt és realista is egyben. Az izraeli művész a kávéscsészék körüli hétköznapi tárgyakat vetíti  rá a mesterien megtervezett csészékre, így lehet az, hogy egy szimpla konyharuha könnyed és súlytalan érzést kelt a kávéscsészén, amivel elnyeri konyhánk legszebb ékkövének a díját.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az EspressoShopnak, hogy a mi konyhánkat is feldobták egy ilyen gyönyörű kollekcióval.

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása