Business & Café

A vállalkozásban is a méret a lényeg?

25 júl 2017

Az ideális méret minden - persze cégméretről van szó. Ha hozol az elején néhány jó döntést, milliókat kereshetsz magadnak!

meretalenyeg.jpeg

Rengeteg vállalkozás és vállalkozó küzd azzal a problémával, hogy nem tudja helyesen meghatározni a saját maga számára ideális cégméretet. A kisvállalkozók arra vágynak, hogy százak lessék a parancsaikat, a nagyok arra vágynának, hogy ne tartson minden egyes új irányváltás évekig, és hogy bárcsak fürgébben tudna reagálni a szervezet.

Rá kell érezni, hogy mekkora az ideális alkalmazotti létszám. A fokozatos bővítés nem rossz, de vajon elbírod majd, ha nem esik be új üzlet, viszont fizetned kell 20 ember járandóságát?

Sok vállalat ment már csődbe azért, merrt idő előtt kezdett új alkalmazottakat felvenni.

Minden kiadásoddal ez a helyzet - te döntöd el, hogy bevállalod-e vagy nem.

Nekünk erős internetre van szükségünk a blogoláshoz, belvárosi irodára az ügyfelezéshez, korlátlan mobilnetre a live videók készítéséhez - komoly kiadások, de be tudjuk vállalni. Nem luxus - szükséglet.

Internet, iroda, alkalmazott - minden egyedül rajtad múlik. Cserébe minden felelősség és minden üzleti eredmény is a tiéd. Ha nyersz az is, ha buksz az is.

Hogyan lehet nyereséges a vállalkozásod? Ne a méretet határozd meg, hanem azt a koncepciót, amivel dollármilliomos leszel! Ha az elején jó döntéseket hozol sem lesz sétagalopp az út, de ha elszúrod, azonnali bukásra ítéled magad.

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása