Business & Café

Érdekel a netes kereskedelem? Itt van 127 millió érv, hogy velünk tarts szerdán!

10 okt 2017

A mai sikersztorink ugyanúgy kezdődik, mint a többi, viszont a folytatás, már NEM mindennapi! Történt ugyanis, hogy két srác nekivágott vidéken megcsinálni a szerencséjüket, és a kezdeti ötletelésből, ma már egy messze híres vállalkozás fejlődött!e-commerce.jpg

Balog Bélával és Litauszki Ádámmal beszélgettünk, az Anchor shop alapítóival. Lássuk a részleteket!

Milyen tényezők vezettek odáig, hogy eldöntöttétek, ti bizony elkezdtek vállalkozni?

A cégünk megalapítása előtt mindketten nyolc órában dolgoztunk. Nyilvánvalóan a pénz jelentette számunkra a legnagyobb motivációt, ez is lett a mottónk:

Keressünk havi tízezer forintot a fizetésünk mellé!

Miért váltottatok életformát? Sikertelenek voltatok a saját munkátokban?

Egyáltalán nem játszott semmi ilyen közre, egyszerűen csak mag akartuk mutatni magunknak és másoknak is, hogy többre vagyunk képesek. Megmutatni, hogy Szarvasról is lehet  ,,menő" vállalkozást üzemeltetni. Plusz imádjuk a vállalkozás adta szabadságot, és azt, hogy saját magunknak oszthatjuk be az időnket, nem kell mások elvárásaihoz alkalmazkodnunk.

És tudtátok, hogy azonnal céget kell alapítanotok? Elég gyorsak voltatok!

Mivel Béla könyvelő irodában dolgozik így könnyedén utána tudtunk járni az alapítás menetének. Ennek köszönhetően rengeteg segítséget és tanácsot kaptunk, így nem jelentett problémát létrehozni az Enter-Holdingot.

Ádám, ugye egy nappal azután mondtál fel, hogy beszéltünk. Erről mesélj kérlek!

Egy szerdai nap találkoztunk és csütörtök reggel már úgy indultam dolgozni, hogy felmondok.

Nyilván ez nem volt ennyire hirtelen felindulásból hozott döntés, előtte hónapokig gondolkodtam, hogy mi lenne a helyes lépés. De a veletek való találkozás teljesen megerősített. Ti is fiatalok vagyok, magatoknak dolgoztok és ez az 1 óra beszélgetés segített dűlőre jutni. Rendkívül inspiratív volt!

A társak nagyon fontosak egy vállalkozás életében. Nektek honnan ered az ismertségetek?

A kapcsolat gimnáziumból ered, ahol évfolyamtársak voltunk. Ekkor indultak el a közös bulizások, majd idővel áttértünk az üzletre!

A szerkesztés joga innentől kezdve a TE kezedben van! Kérdezz a Srácoktól szerdán, a Szakmai szerda facebook live keretein belül! Minden kérdésre válaszolnak, ami csak a netes kereskedelemmel kapcsolatos! Tedd fel ezeket nekünk facebook üzenetbe (és mi megkérdezzük tőlük), vagy szerdán a live alatt. Ne feledd: aki lemarad az kimarad! Találkozunk szerdán este hétkor a facebook-on!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása