Business & Café

Addig lehetetlen, amíg valaki meg nem csinálja! Az autóversenyző, akinek nincs keze

22 okt 2017

Szeretek impulzív sztorikat olvasni. Megdöbbentő karrierek, hihetetlen életutak, képtelenségnek tűnő eredmények. Amikor viszont olvastam a lengyel driftkirályról aki lábbal vezet, eldobtam az agyam! 1504216_597342543667790_918966092_o.jpg

Bartosz Ostalowski 1986-ban született. Mindig is autóversenyző szeretett volna lenni, és egészen jól alakult a versenyzői karrierje, de 19 évesen, egy motorbalesetben elveszítette mindkét karját.

Ez egy olyan pont, ahol te, vagy én, a legtöbbünk teljesen összetörve elengedi a nagy álmot, de nem így Bartosz!

Fogta magát és megtanult mindent amit csak kell. Átalakított autójában egyedül kezel mindent. A slusszkulcs elfordításától kezdve, az ablaktörlőn át, az indexig mindent kezel. Ha kell kereket cserél, de tankolni is tud egyedül.  Raliversenyző, driftversenyző, az egyetlen személy a világon, aki nemzetközi versenyengedélyt kapott, pedig nincs karja.

Mondok még jobbat! Nem csak autóversenyző, hanem mérnök és művész is, tagja a VDMFK-nak a világ legnagyobb művészegyesületének, ami lábbal és szájjal festő embereket fog össze.

A kitartás, a szenvedély, és az akarat győzelmének egy újabb csodás példája. Van még valamilyen kifogásod? Itt az ideje elkezdeni megvalósítani a lehetetlennek tűnő álmokat!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

(Kép: innen)

süti beállítások módosítása