Business & Café

Ford Vignale: kézműves kidolgozás és luxus Mondeo-módra?

01 dec 2015

Jim Farley, a Ford Európa elnök-vezérigazgatója szerint a Ford Vignale a legmagasabb szinten fejezi ki mindazt, amit a Ford az európai vásárlók számára kínálhat a díjnyertes dizájn és az egyedi szolgáltatások révén. Arra törekednek, hogy a Vignale programmal modern, kiemelkedően magas szintű élményt teremtsenek, ami vásárlók mindennapjainak értékes részévé válhat. Mindez a Ford Mondeo Vignale modellel kezdődik, és jövőre a Ford S-MAX Vignale-val folytatódik.

Na de mit is jelent mindez a gyakorlatban?

fordvignale2015_rome_3642.jpg

1. A szalon

r7vexmzoqxropkjayagqvsc9gs2hntlgspdttoelyws.jpg

Az ember nem is gondolná, de a varázslat már azelőtt elkezdődik, hogy megvennénk az autót. A Ford Vignale-élmény első, fontos benyomását a Vignale Szalon kelti a vásárlóban; ezek a termek a Ford által Európa-szerte nemrégiben nyitott, több mint 200 FordStore márkakereskedés részeként működnek. A Vignale Szalon nyugodt és komfortos környezetet teremt, ahol a vásárló érzi, hogy itt sokra tartják és tisztelettel tekintenek rá.

2. Kézműves kidolgozás, személyre szabott élmény

fordvignale2015_rome_08.jpg

A Mondeo Vignale a Ford modern valenciai óriásüzemében készül, majd a gyártás és a kézimunkával készült utolsó simítások után a Vignale Központ erre kijelölt mesteremberei további 100 ellenőrzést végeznek el az autón.  A mesterek – akiknek vérükben van a precizitás és a minden apró részletre kiterjedő figyelem – több mint két órán át tartó kézi polírozással tökéletesítik egy-egy autó fényezését, és ugyanilyen alapossággal vizsgálják át a bőr üléskárpitokat is, amelyek 40 önálló, lézerrel szabott darabból készülnek.

A Ford két és fél évi munkával tökéletesítette a Vignale ülések dizájnját, amit a luxusszínvonalú bőrműves termékek ihlettek. A prémium Windsor bőrkárpitozás legapróbb darabjai is szigorú szelekción esnek át, hogy felületükön minimális legyen a természetes elváltozások esélye. Ez a garancia arra, hogy a hatszögletű Vignale-mintázatú és szmoking-stílusú öltésekkel díszített bőrfelületek (amelyek a műszerfal, a kartámasz és az ajtó felső részének borításán is láthatók) makulátlan minőségükkel emeljék az utastér színvonalát.

3. Még magasabb szintű kifinomultság

fordvignale2015_qualitycenter_027.jpg

Kifinomult technológiáinak és fejlett futóművének köszönhetően a Ford Vignale Mondeo zajtalan, sima és kényelmes utazást biztosít. A Ford innovatív Aktív Zajkioltás rendszere a kabinban elhelyezett három mikrofonnal méri fel a belső térbe beszűrődő motorzajt, és az autó fejlett audiorendszerén keresztül ellentétes frekvenciájú hangokat sugároz, kioltva ezzel a zavaró hanghatásokat az utastérben. Az akusztikus üvegezés olyan szintre mérsékli a szélzajt, ami kizárólag a prémium szegmens autóira jellemző. A Ford integral link rendszerű hátsó futóműve simább és csendesebb futást biztosít, aminek előnyeit főleg a hátul ülők értékelik majd. Az útegyenetlenségekbe ütköző hátsó kerekek nagyobb úton mozdulnak el hátrafelé, így a szerkezet hatékonyabban nyeli el a rázkódást. Az első üléseken utazók kényelmét az Aktív Mozgatásos masszázsfunkciójú Ford Multikontúr Ülések fokozzák. Ezek az ülések arra készültek, hogy a hosszú utazások alatt mérsékeljék az izmok kifáradását: 11 felfúvódó párnából álló rendszerük gyengéden masszírozza az utasok combját, fenekét és derekát.

moremoremore.png

gyakornok_button.png

 

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

süti beállítások módosítása