Business & Café

Üzleti angyalnak lenni jó üzlet!

08 dec 2015

Az üzleti angyal olyan befektetőt jelent, aki az újonnan induló vállalkozásokat felkarolja, pénzt fektet az izgalmas projektekbe. Egy ilyen befektetés nagy a kockázattal jár, és éppen ezért a feltételek is szigorúak, de ha bejön, akkor mindenki jól jár. Ha valakinek az eddigiek alapján megjött a kedve az üzleti angyallá váláshoz, annak jól fog jönni egy jelentősebb vagyon is a számlán, de ha mást nem is tud adni, legalább szakértelme legyen.

tumblr_mk0blulzl61s69hf5o1_500.jpg

Veled is előfordult már, akár az üzleti életben, akár a tanulmányaid során, hogy volt valami nagyon jó ötleted, amiről tudtad, hogy hatalmas sikere lehetne, csak éppen az egyik legfontosabb eszköz hiányzott belőle? A pénz. Ezeknek a tehetséges fiataloknak lenne szükségük egy olyan emberre, akinek van valamilyen fogalma a témáról, befektethető tőkéje, kapcsolati rendszere, de ami a legfontosabb, lát fantáziát az innovációban. Ilyenkor találhat egymásra az ötlet és a befektetés.

1. Együtt a sikeres vállalkozásért

Az üzleti angyalok, a befektetők a sikerre, nyereségre ítélt ötleteket keresik, hogy jó üzletember lévén az üzletből nyereséggel távozhassanak. Ilyenkor a finanszírozó fél a résztulajdonossá válik a cégben, amit az ötlet kitalálói természetesen visszavásárolhatnak egy bizonyos nyereség után. A legjobb esetben a cég nemzetközivé válik, még a tőzsdén is jegyzik. A másik eshetőség, hogy nincs rá kereslet és csődbe megy. Motivált az üzleti folyamat, mert ha valaki nyer, akkor mindenki nyer. 

tumblr_static_tumblr_static_63120_10152114576671531_1647991634_n_640.png

2. Angyalnak lenni jó üzlet!

Ha nem engedheted meg magadnak, hogy milliókat invesztálj különböző ötletekbe, akkor kezd kicsiben! Ha a cégedet továbbra is sikerre szeretnéd vinni, fontos, hogy haladj a technika és az online világ adta lehetőségekkel, alkalmazz fiatalokat, hiszen a gondolkodás, amit képviselnek tényleg a jövő záloga. Fektess a jövő(d)be te is, hiszen a legjobb mindig a nyer-nyer felállás!

tumblr_ly67xem4hv1r1ezl5o1_500.jpg

3. Karolj fel pár fiatalt

Igen sok ötlet van, ami pénz híján nem tud életre kelni. Az egyetemistákat vehetnénk példának. A tudásuk megvan ahhoz, hogy valami nagyszerű dolgot alkossanak, - sokszor látom tanulmányi versenyeken is-, de nincs pénzük arra, hogy ezt kivitelezhessék. 

Kalydy Yvettemoremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

süti beállítások módosítása