Business & Café

Nyaralj te is a legmenőbb és legzöldebb módon!

21 ápr 2016

Legyen szó akár a dél-afrikai szavannákról, akár a sarkvidékekről, a sátrazás élménye nem helyettesíthető semmi mással. A glampingnek épp az a lényege, hogy a betondzsungelből kiszabadulva is ötcsillagos kényelemben élvezhetjük a szabadság érzését, kötöttségek nélkül, a természet lágy ölén ébredve!

glamping-tent-adria-1.jpg

De mégis mi haszna egy ilyen luxus-sátrazásnak? Az, hogy nem mi alakítjuk a teret, hanem alkalmazkodunk hozzá. A hagyományos szálláshelyekkel ellentétben, itt nincsenek átalakított szálláshelyek, nem változtatjauk meg a környezetet, hanemmindent a sátrunkban rendezünk be. Közösségi terek, hálószobák, nappalik, dohányzó helységek elkülönítve található egy-egy glamingben.

Apropó, már a szó eredete is utal a nyújtott szolgáltatás színvonalára: a glamour és a camping szavak összeolvadásából keletkezettt a glamping szó, ami önmagában is elárulja az érdeklődőnek, hogy mire számíthat.hot-tub-2.jpg

Természetesen, szem előtt tartva a minden igényt kielégítő szolgáltatásokat egy glamping elengedhetetlen kelléke manapság már egy-egy masszőr, terapeuta, sommelier, barista vagy consierge, aki lesi minden kívánságunk. Sőt, a legmenőbb glamping tulajok Michelin-csillagos séfeket szerződtetnek, hogy a vendégek az étkeztetés során se szenvedjenek hiányt - persze, ilyenkor is egyértelműek a csúcsminőségű alapanyagok.

glamping-sandat-welcome-28.jpg

MI szólhat még a glamping mellett? Természetesen a teljes technika-nélküliség! Itt nincs 3G, WiFi, vagy e-mailezés. Ez a túra már csak ezért is lehet hasznos mindannyiunk számára, mert "visszarepülhetünk az időben", és nosztalgiázhatunk, hogy milyen érzés is volt nem 0-24-ben készenlétben állni. 

A túrának köszönhetően megtapasztalhatjuk, milyen érzés is végre önmagunkkal és a családunkkal foglalkozni 100%-ban!moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

szkrobo_tamas_200.pngSzkróbó Tamás
Pszichológus, coach, NLP tréner, illetve közösségi média manager. A Pécsi Tudományegyetem pszichológia szakán tanultam, utána a coachinggal kezdtem el intenzívebben foglalkozni, amely egy professzionális, kérdezésen alapuló fejlesztő folyamat. Mellette NLP tréningekkel is foglalkozom, és több külső cég megbízott, hogy a marketing és PR feladatokat ellátva a közösségi felületét kezeljem.

süti beállítások módosítása