Business & Café

Vitorlázás, mint legmenőbb nyári program?

16 júl 2016

Kéklő víz, fehéren dagadó vitorlák, presztízs életérzés. Mikor írhatnánk méltóbban a vitorlázásról, mint a Kékszalag hétvégéjén?

vit_orl.jpg

1. Természetes módon menő

Víz, szél, napfény. Lírai húrokat pengetve, az ember vitorlázás közben élvezi igazán halandóságát. Egy természetes elemmel uralmunk alá hajtani a természetet, igazán felemelő érzés. Prózaibb húrokat pendítve, a lájkok áradása emlékeztet majd a sporttevékenység presztízs értékére is.

2. Megfizethetetlen emlék, megfizethető élmény 

gopr0931.JPG

Ha már Balaton, természetesen vízi programok, és ha már menő programok, mi is lehetne menőbb, mint vitorlázni? Annak ellenére, hogy egy klasszikus elit sportról beszélünk, manapság már korántsem megfizethetetlen egy vitorlás kaland. Mi a Vitorlázz Füreden csapatától kötöttünk el egy hajót, nagyon vagány volt!

Sokakat a szaktudás hiánya tántorít el, de téged ez ne foglalkoztasson. Nem értesz a vitorlázáshoz? Semmi gond, kapitányt is biztosítanak!

3. Nem csak sport, esemény is

A vitorlázás témakörben rengeteg lehetőséged van, a randitól kezdve a céges csapatépítésen át az augusztus 20.-i tűzijáték megtekintéséig.

Vitorlázás közben minden menőbb.

Megkérnéd a barátnőd kezét? Miért nem vitorlázás közben? Elvinnéd a haverokat egy menő éjszakai fürdőzésre? Csináld vitorlázás közben! Nézzétek meg a naplementét a vízről, garantáltan felejthetetlen élmény!

moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

süti beállítások módosítása