Business & Café

Hogyan lehetsz szupermodell 4 hét alatt?

14 aug 2016

Te is azt gondolod, hogy modellé válni szinte lehetetlen és csakis született adottságok kellenek hozzá? Most minden titokról lehullik a lepel, és egyenesen Kulcsár Edina mentorprogramjából tudhatod meg, mi kell igazán ehhez a szakmához! 000_dv1928246.jpgAz EducationKulcsár Magyarország legalaposabb modellképzője, ahol mindössze 4 hétvége alatt elsajátíthatsz mindent, ami a sikeres pályához szükséges. Lássuk is a legfontosabb tanácsokat!

1. Természetesség

Egy időben divat volt csak barna hajú, barna szemű modelleket választani, azonban ma már nincs így! Az egyéniség lett az új trend! Különösen vonzó egy modell, ha semmilyen extra kiegészítő nincs rajta (se műszempilla, se műköröm!) és a természetes szépségét hangsúlyozza. Például ha göndör hajad van, hagyd meg úgy és imádni fogják!img_9022.JPGHa vannak szeplőid és éppen azon kapod magad, hogy kihangsúlyozzák őket, ne vedd rossz néven! Azok a szakemberek, akik foglalkozni fognak veled, tudják, mit csinálnak. Igazi művészek, akik a tőlük telhető legtöbbet hozzák ki belőled a mai trendeknek megfelelően.

2. Egészséges táplálkozás, vs. 90-60-90

Biztos vagyok benne, hogy sokszor hallottad már, hogy mennyire fontos a helyes étrend, de ha ebben a szakmában szeretnél érvényesülni, akkor neked különösen az, hiszen látszik a testsúlyodon, ha egészségtelenül táplálkozol. tumblr_npw8krzgre1uv30sqo1_1280.jpgA 90 cm-es mell- és csípőkerület, valamint a 60-as derék még mindig nagy trendjét éli! Alakíts ki olyan táplálkozási szokásokat, vagy diétákat, amikkel ezt el tudod érni! Célszerű a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelről is gondoskodni, hogy megelőzd a bőröd kiszáradását. 

3. Bőrápolás

Egy sikeresebb modell életében igencsak gyakoriak a fotózások, castingok és olyan események, melyeken sminkkel célszerű megjelenni. Ez azonban nagyon igénybe tudja venni a bőrt.natural_anti_wrinkle_mask.jpgFontos, hogy ismerd a bőrödet és tudd, hogyan érdemes ápolni. Járj kozmetikushoz arctisztításra és keress olyan szépségápoló termékeket, amik számodra a legmegfelelőbbek. 

4. Kreativitás

Sokszor látjuk, hogy milyen könnyű a modelleknek, hiszen minden alkalommal gyönyörű hajat és sminket kapnak a legprofibb szakemberektől. Ez azonban a valóságban nincs mindig így!
img_20160717_122109.jpgAz a legjobb, ha megtanulod, hogyan tudsz saját magadnak könnyed hullámokat varázsolni és egy előnyös, gyönyörű sminket készíteni. Így előnyt szerezhetsz azokkal a lányokkal szemben, akik azt sem tudják, milyen színű rúzs áll jól nekik. 

5. Célkitűzés: modell, de milyen?

Jó, ha tudod, hogy nem csak egyféle modell létezik! Elsőre sokan a 180 cm-nél magasabb lányokra gondolnak, akik a kifutón mennek. Oda tényleg kell a magasság, viszont lehetsz sikeres ebben a szakmában fotózásokon és szépségversenyeken még akkor is, ha alacsonyabb vagy!13567509_1220234191354998_1830961525196820309_n.jpgAz adottságaidhoz mérve döntsd el, hogy melyik területek érdekelnek és csak azokra fókuszálj! Készülj fel, amennyire csak tudsz!

6. Tekintet

Talán furcsán hangzik, de igenis fontos a tekintet a modellszakmában. A modell nézése egy különleges hangulatot sugároz a fotókról. Beleröpíti az embert abba a környezetbe, amit reklámoz az adott modell a képen. Nem mindegy, hogy a képről visszanéző modell szépen mosolyog, mérges, vagy csábít valamire.ec2.pngHa ez a nézés nincs meg, értéktelenné válik az egész fotózás. Hogy veled ilyen soha ne forduljon elő, nyiss ki pár magazint és gyakorold a tekinteteket és pózokat, hogy a fotózásokon már egyből tudd az előnyös arcokat és beállásokat! 

7. Megnyilvánulás

Talán ez a legfontosabb. Hiszen ha a szépségiparban kívánsz érvényesülni, érdemes megtanulni nyilatkozni magadról és arról, amit képviselsz. Nélkülözhetetlen, hogy tudj magadról beszélni, mert minden felkérés beszélgetéssel kezdődik. img_20160807_123324.jpgMondj magadról egy-két érdekes információt, amivel kitűnhetsz a többiek közül, legyél alázatos és kitartó! Ha egy helyen jól szerepeltél, elképzelhető, hogy tovább ajánlanak, ahonnét még feljebb és feljebb kerülhetsz. Minden rajtad múlik! Hajrá! 

Ha mindez nem elég és személyesen szeretnéd ezeket a praktikákat megtanulni a legjobb szakemberektől, itt tudod felvenni a kapcsolatot az EducationKulcsárral, ahol biztos alapokat kap a karriered. 

moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

Kelemen Henriett

süti beállítások módosítása