Business & Café

Levakarhatatlan? Minden lében kanál? Nem, sikeres!

28 sze 2016

Legyél te is jókor, jó helyen! És mivel nem lehet előre tudni, legyél ott mindig és mindenhol!

pitti-uomo-87-pitti-people-012_1.jpg

1. Arra van időd, amire szeretnéd, hogy legyen

El kell döntened, hogy mi az igazán fontos számodra, és meg kell tenned érte mindent. Nincs kedved megírni azt a mailt? A haverok mennek a kocsmába? Inkább nem mész el arra a rendezvényre?

Otthon ülni mindig kényelmesebb, de ha otthon maradsz, lehet, hogy éppen azzal mulasztod el a legnagyobb szerencsédet!

Kulcsár Edina

A te döntéseid okozzák majd azt a rengeted lemondást, küzdelmet, és kényelmetlenséget, de a siker is a tiéd lesz.

2. Emlékezni fognak rád

"Emlékszel arra a srácra akit még soha életünkben nem láttunk?" Tiszta képzavar ugye? Pontosan azért kell részt venned mindenben, mert építed vele az énmárkádat.

Akár tetszik, akár nem, az életed különböző vetületei erős hatással vannak egymásra. Az életünk egy összefüggő rendszert alkot, amelyben a jelenben meghozott döntéseink jelentős mértékben befolyásolják a jövőnket.

Nevezhetjük Pillangó-effektusnak, kitartásnak, vagy a jó öreg 'mindenki a maga szerencséjének kovácsa' mondást is alkalmazhatjuk, a lényeg nem változik. Ha pozitív változásokat hozol az életedbe, az mindenre pozitív hatással lesz.

3. Gazdagít

Minden egyes új élménnyel több leszel. Egy igazán okos ember a legostobábbal folytatott beszélgetésből is tanul valamit. Próbálj élni az élet adta lehetőségekkel, de ha te teremtetted meg ezeket a lehetőségeket akkor meg főleg! Ha arra gondolsz, hogy ezek az események, beszélgetések, találkozások, rendezvények mind fejlesztenek téged sokkal hálásabb érzés nem igaz? 

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása