Business & Café

Boldog Kávét mindenkinek!

29 sze 2016

Szeptember 29. a Kávé Világnapja. Ünnepeld velünk együtt ezt a csodálatos italt, aminek nemcsak a nevünket, de legmegbízhatóbb inspirációs forrásunkat is köszönhetjük.

12983946_926452064139600_3758314225016327908_o.jpg

Miért is tagadnánk, nagyon szeretjük a kávét. Valószínűleg a kávé is szeret minket, mindig jó hatással van ránk. Ünnepeljük a kávét, egy kis Business & Café-s kávétörténelemmel!

1. Rajongás & Szakértelem

A kávéval való kapcsolatunk egészen új szintre lépett tavaly ősszel, amikor is megkezdődött gyümölcsöző kapcsolatunk az EspressoShop csapatával, és a jóvoltukból elvégeztünk egy barista tanfolyamot. Azóta, ha nem is teljesen szakszerűen, de legalább képzett műértő módjára állunk kedvenc doppingszerünkhöz.

2. Az ismeretterjesztés kiváló terepe

y5_8_lr.jpg

Az elmúlt években több cikkünk is megjelent a menő kávés tények témakörben.

Amit még tuti, hogy nem tudtál. Több mint 30 érdekességet gyűjtöttünk össze a kávéról, mindannyiunk okulására.

30+1 Megragadó Érdekesség A Kávékról

 

Bár lassan véget ér a nyár, de talán jön még néhány melegebb nap amikor jól esik egy frissítő/hűsítő kávé koktél. Lássuk a titkos recepteket!

5 kávé koktél nyári kikapcsolódáshoz

 

Ha valaki nem csak felfrissülésre vágyik, de még egy igazán elegáns helyet is szeretne látogatni egyben akkor szintén jó helyen jár, mi már megírtuk!

A kávézás szentélyei, a világ legpatinásabb kávézói

 

Kis kávékalauzunkban rövid útmutatást adnuk, mit hogyan és miként érdemes fogyasztani. "Szereted a kávét, de nem értesz hozzá? Gyorstalpalón igazítunk el az eszpresszók, doppiók és latte macchiatók világában, hogy az éttermi kávérendelés ne legyen többé olasz fordítási nyelvvizsga feladat!"

10 világhódító kávéital, avagy az olasz kávézás rejtelmei

 

3. Lehetőség!

145_illy_adg_475_hi.jpg

Partnerünk az EspressoShop, most benneteket is megszór ajándékokkal a Kávé Világnapja alkalmából. Ha most szántátok el magatokat komolyabb értékű kávés beruházásra, kellemes meglepetés érhet!

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása